Nytt år, mye motemuligheter!

Januar byr på muligheten til å både rydde og oppdatere klesskapet – noe som sårt trengs hos de aller fleste jenter fra tid til annen.

For det er ikke alltid like lett å sette sammen det perfekte antrekket når det bugner over av klær i skuffer og skap.

Og når man endelig har fått ryddet opp i kaoset, og enten ryddet vekk, gitt bort eller kastet ting som ikke passer lenger, du er lei av eller er ødelagt, så har man en perfekt unnskyldning til å oppdatere garderoben litt.

For alle har jo lyst til å kunne stå foran speilet hver morgen og føle seg fresh i det antrekket man har tatt på seg, og for mange betyr det at de har gode basisklær krydret med plagg som er trendy akkurat nå.

Motetips for 2015

Vi har derfor snakket med fire jenter som omgir seg med mote i hverdagen, som avslører hva de kommer til å satse på i 2015.

Det Nye-jenta Åshild (17) oppdaterer bloggen sin hyppig med både mote- og skjønnhetstips, Eline (22) jobber som moteassistent i britiske Elle, Eva (30) jobber med mote og PR hos Presskontakterna i Oslo, mens Iselin (27) blant annet er PR-koordinator for Stella McCarteny i London.

De er alle, med andre ord, fult oppdatert på alt det siste innen mote – både når det gjelder catwalk-looks og det siste nye innen farger, fasonger, prints og stoffer.

Under forteller de motebevisste jentene hvilke trender og plagg som kommer til å havne 2015-garderoben deres.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!