Kvinner med stil

Årets beste kledde

Her får du et knippe av 2009s best kledde kvinner.

Publisert Oppdatert

Supermodell Agyness Deyn (26) fortsetter å inspirere og utfordre med sin særegne stil, som veksler mellom ladylike punk og moderne grunge.

Leighton Meesler (23) er TV-serien Gossip Girls ukronede motedronning, også utenfor det glamorøse filmsettet. Hun har en svakhet for ungdommelige og sexy cocktailkjoler, og en sans for de enkle med stilfulle antrekkene.

Den britiske skuespilleren Emma Watson (19) har byttet ut trollmannskappen med glitrende kjoler. Fra å være barnestjerne i Harry Potter-filmene blir hun nå sett på som en ekte fashonista.

Tyske Diane Kruger (33) er en ekte filmprinsesse. Hun har en sofistikert stil og klarer på mystisk vis å få alle antrekk til å se feminine og klassiske ut.

Den britiske MTV-programlederen Alexa Chung (26) har en über kul og humoristisk stil. Denne jenta kler alt og alle vil kle seg som henne. Det siste året har hun hatt sitt eget show på MTV: It's On with Alexa Chung

Chloë Sevigny (35) er alltid med på listen over best kledde. I flere år har hun været et unikt stilikon og har jobbet som motekonsulent for flere medier og magasiner. Siden 2007 har hun designet klær og tilbehør for merket Opening Ceremony.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning