Dorthe Skappels datter frontfigur for kjendisenes favorittsmykker

Sexy Maria Skappel i ny video

Dorthe Skappels vakre datter, Maria, fronter det nye, norske smykkemerket Celine Engelstad i ny og sexy video.

Maria Skappel er hot som damp og sval som en midtsommernatt på Svalbard idet hun danser for Celine Engelstad-kolleksjonen.

Maria Skappel er hot som damp og sval som en midtsommernatt på Svalbard idet hun danser for Celine Engelstad-kolleksjonen.

Publisert Oppdatert

Vakre Maria Skappel er det norske smykkemerket Celine Engelstads ansikt utad i en ny og sexy video. Musikken til videoen er produsert av ingen ringere enn Pierre Sarkozy, sønnen til Frankrikes president Nicolas Sarkozy.

Artikkelen fortsetter under filmen

Kjendiser i fleng

De to norske jentene Gunnvor Vik og Celine Engelstad står bak det nye smykkemerket «Celine Engelstad», og kjendisene strømmet til da jentene laserte sine flotte accesoirer på Eik Annen Etage forrige uke.

Både Tone Damli Aaberge, Marte Krogh, Charlotte Spetalen og Signy Fardahl falt for de flotte smykkene, mange av dem i ekte sølv.

Siden lanseringsfesten har flere hotte kjendisdamer blitt sett med de vakre «Celine Engelstad»-smykkene, som frontes både i og utenfor Norges grenser.

Viktig med video

Celine Engelstad og Gunnvor Vik, gründerne bak smykkemerket, er selv strålende fornøyd med den enorme oppmerksomheten de har fått, og er spesielt begeistret for den sexy musikkvideoen med Maria Skappel i hovedrollen.

- Videoen, som er regissert av Joon Brandt, holder et høyt internasjonalt nivå. Vi fronter Celine Engelstad internasjonalt, og følger derfor trenden fra utlandet med å reklamere med en video av denne typen, forteller Gunnvor Vik til Her og Nå, og legger til at jentene er glad for å ha blitt så godt mottatt.

- Vi er fantastisk fornøyd med all oppmerksomheten vi har fått. Norsk design er i skuddet for tiden og det merkes. Vi fronter jo merket internasjonalt, og interessen har vært over all forventning, sier Gunnvor Vik.

Signy Fardahl, Tone Damli Aaberge, Charlotte Spetalen og Marte Krogh er blant kjendiskvinnene som har falt for «Celine Engelstad»-smykkene.

Signy Fardahl, Tone Damli Aaberge, Charlotte Spetalen og Marte Krogh er blant kjendiskvinnene som har falt for «Celine Engelstad»-smykkene. Foto: Foto: Her og Nå/arkiv

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning