Hvordan føles det å ha...

Sex med en jente?

Har du noen gang lekt med tanken om å ha sex med en venninne? Veronica (24) gjorde fantasien til virkelighet.

Hvordan føles det å ha jentesex, når du er hetero?

Hvordan føles det å ha jentesex, når du er hetero? Foto: Foto: Crestock

Publisert Oppdatert

Det var mer gøy enn godt, egentlig

Veronica (24): - Jeg var på et vorspiel sammen med mange gutter og bare én jente jeg kjente litt fra før. Vi ble ganske fulle og snakket med en av guttene om å ha trekant. Da de andre gikk, bestemte vi oss for å droppe gutten.

Det var gøy da vi klinte, men da vi skulle gå videre, ble det rart. "Hva nå", liksom? Med en gutt vet man hva man skal gjøre, man kan alltid gå videre til pikken. Med en jente faller jo den muligheten bort, og du tenker: "Skal jeg ta på henne? Eller slikke henne?" Jeg visste liksom ikke helt hvor jeg skulle gjøre av hendene.

Utfordringen er å våge å nyte det. Jeg torde å gjøre alt, men det var ikke så godt som det kunne ha vært, fordi jeg ikke var avslappet. Jeg tror det hadde funket bedre hvis vi hadde planlagt litt, det ble litt for spontant og merkelig. Dessuten tror jeg man må være litt bedre venner enn vi var, eller ikke kjenne hverandre i det hele tatt.

Egentlig ble det ikke så seksuelt. Når man ikke er lesbisk, blir man ikke så opphisset - i hvert fall ble ikke jeg det. Det var mer gøy enn godt, egentlig. Men det er deiligere å kysse en jente, og det er mer spennende fordi det er uvant.

Selv om jeg fortsatt foretrekker menn, kunne jeg godt tenke meg å prøve igjen. Men da ville jeg gjort det med en fremmed. Og en som hadde gjort det før, helst lesbisk, så hun kunne guide meg litt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning