Nå kan vi avsløre at han skal style Hollywood-kjendisen Scarlett Johansson (23) når hun neste måned leder årets Nobelpriskonsert sammen med skuespillerveteran Michael Caine (75).

Stjernenes stylist

Tidligere har kjendisstylisten blant annet sminket fjorårets Nobel-vertinne Uma Thurman (38), og Sharon Stone (50) som ledet konserten i 2006.

Etter det Her og Nå erfarer, er Jan Thomas svært glad for å ha fått det ærefulle oppdraget, og ser frem til å møte den unge «Match Point»-stjernen.

- Jeg er veldig spent

Hvem av dem som kommer til å være mest nervøs, er ikke godt å si. Den dansk-amerikanske skjønnheten har nemlig avslørt at hun er ganske spent før det spesielle norgesbesøket.

- Jeg er litt nervøs, men også veldig spent. Selv om jeg har vært utdeler ved forskjellige prisshow tidligere, blant annet for de tekniske prisene på Oscar-utdelingen, er dette mitt første virkelig store oppdrag, forteller hun til VG.

Kommer uten ektemann

Det er ikke først gang at filmstjernen er blitt forespurt om å lede årets mest prestisjefylte konsertbegivenhet, som går av stabelen i Oslo Spektrum 11. desember.

- Nobelkomiteen spurte meg i fjor om jeg ville gjøre det, men da kunne jeg ikke på grunn av timeplanen min, forteller hun videre til avisen.

Skjønnheten giftet seg for øvrig for kort tid siden med skuespilleren Ryan Reynolds (31).

Men når Hollywood-stjernen gjester Norge, blir det etter det vi erfarer uten hennes kanadiske ektemann.

Les også: Husket ikke at hun hadde ledet Nobelpriskonserten.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!