Nå gjør du et røverkjøp

Salg i København

Det bugner av råbillige salgsvarer i København for øyelikket. Vi har funnet de beste kuppene for deg.

SALG: Salgsplakatene er i synsfeltet ditt uansett hvor du vender deg. Her er inngangspartiet til kjøpesenteret Magasin.

SALG: Salgsplakatene er i synsfeltet ditt uansett hvor du vender deg. Her er inngangspartiet til kjøpesenteret Magasin. Foto: Foto: Yvonne Ringnes Nilsen

Publisert Oppdatert

På de store kjøpesentrene Illum og Magasin lyser de gule og rosa salgsplakatene mot deg hvor enn du snur deg. Utenfor lokker varehusene med gigantiske plakater som viser salg helt opp til 70 prosent. Med andre ord kan du gjøre noen skikkelige varp i København akkurat nå.

Klikk.no har tatt turen over og sjekket prislappen på varene i januarsalget både i kjøpesentrene og på Strøget. Det viser seg at du kan spare tusenvis av kroner dersom du kjøper nå i salgsperioden.

Latterlig billig parfyme

I kosmetikkavdelingen på kjøpesenteret Magasin ligger esker på esker med gavepakninger av parfyme. Disse var rådyre i desember, men nå i januar er de derimot satt ned med 30 til 50 prosent. Kjøpesentrene vil bli kvitt de mange gave-pakningene som de ikke fikk solgt før jul.

Smir du mens jernet er varmt kan du ikke bare få en parfyme til en god pris, men også en bodylotion på kjøpet. Kjente parfymemerker som Ralph Lauren, Gucci, Elizabeth Arden, Biotherm, Kenzo og mange andre kjente og ukjente parfymemerker får du nå billigere enn noen annen gang på året.

Les også:

Stor parfymeguide

Erotisk hotell i København

Undertøyskupp

LEKKERT UNDERTØY: Kjøp nytt, lekkert undertøy til halv pris.

LEKKERT UNDERTØY: Kjøp nytt, lekkert undertøy til halv pris. Foto: Foto: Crestock

Undertøy får du også råbillig i København, enten du velger å handle hos Triumph, på H&M eller i den luksuriøse undertøysforretningen La Senza. På Magasin-senteret har de en rekke designerundertøy til halv pris - du kan få lekkert Calvin Klein-undertøy med 50 prosent avslag trukket fra i kassen. Også merker som Bjørn Borg er det salg på, men det er stort sett bare størrelsene small, large og extra large igjen.

Billig kjøkkenutstyr

I kjøkken- og utstyrsavdelingen på Magasin får du avslag på en mengde kjøkkenvarer nå under januarsalget. De flotte KitchenAid-maskinene som koster en liten formue til full pris, er satt ned med flere hundre kroner. I tillegg er en mengde kjøkkenutstyrsvarer, pynteting og diverse til kjøkkenet på salg.

Masse billig klær og sko

I klesbutikkene på Strøget er det stort utvalg av klær. Det ryddes plass til sommervarene, så nå kan du få både frakker, kåper, bukser og gensere til halv pris. Vi kan anbefale Mango, Zara, H&M, Vila, Deres med flere.

Blant varene du kan spare aller mest på akkurat nå, er sko. Skobutikkene har jevnt over 50 prosent avslag på mengder av vintervarer i butikkene. Flotte støvletter som tidligere har kostet 2000 kroner, kan man nå slippe unna med å betale en tusenlapp for. Et skikkelig varp, med andre ord.

BILLIG: Du shopper ikke billigere i København enn nå. Butikkene bugner av gode tilbud og avslag med opptil 70 prosent.

BILLIG: Du shopper ikke billigere i København enn nå. Butikkene bugner av gode tilbud og avslag med opptil 70 prosent. Foto: Foto: Yvonne Ringnes Nilsen

Royal Copenhagen

SHOPPE SKO: Det er ikke hver dag det er salg på merker som Marc Jacobs. Her fra skobutikken Notabene.

SHOPPE SKO: Det er ikke hver dag det er salg på merker som Marc Jacobs. Her fra skobutikken Notabene. Foto: Foto: Yvonne Ringnes Nilsen

Dersom du ønsker deg nytt servise er Royal Copenhagen-forretningen i Strøget stedet å reise til. Foruten å ha salg på julevarene, har forretningen også utvalgte serviser til sterkt nedsatte priser. I kjelleren kan man kjøpe 2. sorts varer til en billig penge.

Det finnes ikke den butikk i København som ikke har salg nå i januar, samme om vi snakker H&M eller Louis Vuitton. Tilbehørsforretningen Accesorize har 70 prosent på små væsker, smykker og et utvalg av sokker. Det er gode kjøp overalt, men det lønner seg å være raskt ute - for utvalget blir dårligere for hver dag som går.

Hva med å ta en tur til København nå til helgen? Du kan få tak i billige fly og hotellbilletter. Søk selv etter billig fly til København her. Du kan også søke etter billig overnatting.

Klikk.no fikk sponset turen av VisitDenmark. Vi fløy med SAS og bodde på det økologiske 4-stjernershotellet Axel Hotell.

Les også:

Hotellrom på billigsalg

Designkupp i København

Tilbake til Klikk reise

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning