Unngå tabbene

Riktig sminke

Få tips fra en av New Yorks makeup-artister.

NATURLIG: Et hint av leppestift eller gloss er det lille ekstra som skal til for en naturlig makeup.

NATURLIG: Et hint av leppestift eller gloss er det lille ekstra som skal til for en naturlig makeup. Foto: Foto:Crestock

Publisert Oppdatert

- Makeup skal aldri se unaturlig ut og du bør unngå å se ut som du har på deg en maske, sier New York makeup-artist Jessica Liebeskin til Lifestyle.msn.com.

Her er noen av rådene for en sikker makeup.

Pass på :

Du bruker for mye eller for lite makeup. Ton ned sminken for en mer naturlig look som passer hele dagen. Pass likevel på å ikke bli overforsiktig.

Liebeskins oppskrift til en perfekt naturlig makeup er en god fuktighetskrem, concealer under øynene, blusher, bøy vippene, og et hint av leppestift eller lipgloss.

Oppdater sminkepungen. Spander på deg nye farger og skift ut produkter og teknikker.

Det er lett å gro fast i vante mønstre og farger som var kledelig før, men ikke nå.

Velg riktig foundation. Feil farge kan ødelegge hele looken. Ved å velge en nyanse som er i samme farge som din naturlige hudtone, får du en plettfri hud.

Prøv tre forskjellige, gjerne en lysere og en mørkere nyanse enn din naturlige hudtone. Den som nærmest forsvinner i huden, er den perfekte match.

Glem aldri øyenbrynene. Brynene er så sentralt plassert i ansiktet, så velformede bryn vil fremheve både øynene dine og hele looken.

Det er verdt pengene og tiden å la en profesjonell gjøre jobben med å forme brynene. Kanskje kan en venninne hjelpe deg neste gang. Pass på å ikke napp for mye. Følg brynenes naturlige bue.

Husk å rens ansiktet. Aldri gå til sengs uten å rens huden grundig. Har du tid til å ta den på, bør du ta deg tid til å fjerne den også.

Sover du med makeup over natten får ikke porene puste, og sjekk hvor skitten hodeputa bir i tillegg! En rask rens kan du utføre ved å fjerne makeup med en pad og avslutt med et renseprodukt.

Ikke tegn opp store lepper. Å bruke lipliner for å forstørre leppene, er et vanlig tips fra makeup artister.

Det er ikke nødvendigvis et dårlig tips, men de fleste kvinner har ikke teknikken inne. Resultatet kan fort se dumt ut.

Et mer sikkert råd er å påføre leppestift eller gloss før du streker opp en tynn linje rett ved leppenes bue.Målet er ikke å få lepper som ser ut som de har fått en silikon innsprøytning men kun gjøre det beste ut av leppene du har.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning