Reese Witherspoon

Stjel stilen til Reese

Reese Witherspoon trives best i jeans og pumps. Her får du tipsene til hvordan du kan se like flott og glamorøs ut.

ENKELT: Reese liker å kle seg enkelt, enten hun er ute og shopper, eller på den røde løper.

ENKELT: Reese liker å kle seg enkelt, enten hun er ute og shopper, eller på den røde løper. Foto: Bulls

Publisert Oppdatert

Finn flere stjernestiler i Det Nyes STJEL STILEN-arkiv.

- Reese Witherspoon har en naturlig stil. Hun bruker som oftest lite makeup - bare litt maskara, lipgloss og litt ferskenfarge i kinnene, men hun ser likevel fantastisk ut, sier skjønnhetsekspert i Det Nye Julie Botnen.

Jeansjente

Heller ikke håret til skuespilleren er typisk glamorøst, og Reese er et godt eksempel at man ikke trenger all verdens av sminke og flotte frisyrer for å se godt ut. Tobarnsmoren er nydelig med sine enkle, blonde lokker.

Nettopp det at hun er mor påvirker stilen til Reese til hverdags. Hun kler seg praktisk og er en typisk jeansjente.

- Hun har gjerne på seg jeans og en fin topp. Litt kule vesker er typisk for henne, og man ser henne ofte med flip flops eller joggesko og med en unge i hver arm. Hun ser ut til å trives med å være mor og kler seg enkelt i hverdagen, sier Julie Botnen.

100 prosent glamour

Når hun går over i rollen som superstjerne, kler hun imidlertid den rollen like godt og da tar hun stilen helt ut. På den røde løperen stiller hun i fantastiske kjoler og viser helt klart at hun vet hva hun kler og hva som funker.

- Jeg syns hun er aller finest i spreke farger. Hun liker godt dyre vintage kjoler selv om hun ikke er noen typisk moteperson. I offentlige situasjoner er det hundre prosent glamour for Reese, sier Botnen.

Praktisk og trendy

PUMPS: Reese stortrives i pumps og jeans.

PUMPS: Reese stortrives i pumps og jeans. Foto: Bulls

Det er med andre ord tydelig at skuespilleren har funnet sin stil både som privatperson og som kjendis. Hun er laidback hjemme hos familien, men vet å pynte seg når det er den rette anledningen for det.

De store veskene gjør henne trendy, samtidig som hun får med seg det meste hun har behov for når hun skal ut med sine søte små.

De store veskene gjør henne trendy, samtidig som hun får med seg det meste hun har behov for når hun skal ut med sine søte små.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning