Peaches Geldof

Peaches blir BH-modell

Det er ikke størrelsen det kommer an på.

TOPP UTEN TOPP: Peaches har alltid foretrukket toppløst strandliv. Her nyter hun solstrålene tilbake i 2007.

TOPP UTEN TOPP: Peaches har alltid foretrukket toppløst strandliv. Her nyter hun solstrålene tilbake i 2007. Foto: Foto: Stella

Publisert Oppdatert

Denne kampanjen vil skaffe henne massevis av mannlige fans.

Jentungen til Bob Geldof er født under en heldig stjerne, kan det synes.

Store penger - små pupper

Mens andre toppløse soltilbedere må nøye seg med anerkjennende blikk og skingrende plystrelyder, fikk Peaches sporenstreks tilbud om modelljobb etter at hun viftet litt med varene på stranden.

Selv om de aktuelle puppene er mer i fersken-klassen enn melon-divisjonen, forhindrer det ikke at Michelle Mone vil gi Peaches er sekssifret beløp (og da snakker vi britiske pund!) for å bli deres modell.

Kvinnelige kurver

- Michelle syntes Peaches er perfekt til å stå modell for sexy undertøy. Hun har flotte, kvinnelige kurver, sier en kilde til News of the World.

En annen moteekspert sier:

HEKSER: Season of the witch-kampanjen skaffet både Peaches (t.h.) og Agent Provocateur mye oppmerksomhet.

HEKSER: Season of the witch-kampanjen skaffet både Peaches (t.h.) og Agent Provocateur mye oppmerksomhet. Foto: Skjermbilde: Agent Provocateur

- Peaches har en ufattelig sexy kropp og er som skapt for denne kampanjen. Den vil skaffe henne massevis av mannlige fans.

Unge Geldof har tidligere posert for undertøysmerket Agent Provocateur. Pussig at ikke selve kjempen av sexy undertøy - som faktisk heter Peaches Lingerie - har signert med henne.

Les også:

Peaches skilles

- Jacko koste meg da jeg var åtte

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning