Kinoaktuelle Brüno snakker ut

– Naomi er ei drittkjerring

Kinoaktuelle Brüno ble ydmyket av det italienske politiet, som plent nektet å gi ham rektalundersøkelse.

STIL I BLODET: Mitt største problem er at jeg er for talentfull, sier Brüno, alias Sacha Baron Cohen til danske Ekstrabladet.

STIL I BLODET: Mitt største problem er at jeg er for talentfull, sier Brüno, alias Sacha Baron Cohen til danske Ekstrabladet. Foto: Foto: Universal

Publisert Oppdatert

Det er danske Ekstrabladet som har snakket med komiker Sacha Baron Cohens alter Ego, Brüno. Avisen har spurt den østerrikske motereporteren om hvor han henter inspirasjon fra.

Flotte SS-folk

- Jeg er stilfull av natur. Det ligger i blodet, sier Brüno. Sammen med Paris, Milano og min egen leilighet, er Wien et av verdens motesentre. Østerrike designet for eksempel 2. Verdenskrig.

- Jeg vet det har vært en del frem og tilbake om SS, men man kan ikke komme bort fra at de så fantastisk flotte ut. Selv etter 65 år går noen av medlemmene i det britiske kongehuset i deres uniform.

Les også: Prins Harry tramper salaten igjen

Drittkjerring

Brüno legger også for en dag at han har latt seg inspirere av de store tenkerne:

- Platon, Aristoteles, Aguilera - og ikke minst Naomi Campbell, som tross 25 år med mediepress og berømmelse ikke har forandret seg det minste.

- Hun har hele tiden vært ei drittkjerring.

Fritzl-drømmer

Det var hardt å erkjenne at min søster ikke var min mor, sier Brüno.

Det var hardt å erkjenne at min søster ikke var min mor, sier Brüno. Foto: Foto: Universal

På spørsmål om det han opplevde det som vanskelig å «komme ut av skapet» og leve som homofil i det konservative Østerrike svarer han:

- Det var nok vanskeligere å erkjenne at min søster ikke var min mor. Det eneste jeg har hatt problemer med er at jeg kan være for vakker og for talentfull.

- Det var et stort press på meg for at jeg skulle leve opp til den østerrikske drømmen. Du vet: Få meg en jobb. Bygge en fangekjeller, og stifte en familie der nede...

- Nå lever jeg jo i California, og det er jo et drømmested for homofile, suksessrike østerrikere. Bare spør Arnold Schwartzenegge r!

Fæle italienere

- Hva er det verste som har skjedd deg som reporter for «Funkyzeit?» spør avisen.

- Altså, det var ille å bli tatt av det italienske politiet. Uansett hvor mye jeg tryglet, ville de ikke gi med en rektalundersøkelse!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning