NY TREND:

Nå skal brystvortene synes

Dette er årets trend. Henger du deg på?

Jasper Conran Fashion Show.

Jasper Conran Fashion Show. Foto: Foto: Stella

Publisert Oppdatert
Trendy Megan Fox henger med og viser stive brystvorter under kjolen.

Trendy Megan Fox henger med og viser stive brystvorter under kjolen. Foto: Foto: Stella

Ikke alle er like flinke til å skjule brystvortene. Christina Ricci burde kanskje ha vurdert et par "nipple covers" under kjolen.

Ikke alle er like flinke til å skjule brystvortene. Christina Ricci burde kanskje ha vurdert et par "nipple covers" under kjolen. Foto: Foto: Stella

Det er ikke alltid det er like pent å vise brystvortene..

Det er ikke alltid det er like pent å vise brystvortene.. Foto: Foto: Stella

I en episode av «Sex og singelliv» introduserer Samantha løsnipler for de andre jentene. Nå kan du følge i de populære jentenes fotspor.

Les også: 25 trendy sandaler

Trendy å vise vortene

Trenden for sommeren er nemlig å vise fram stive brystvorter gjennom genseren eller rett og slett vise hele vorten gjennom tynne topper, skriver New York Magazine.

- Jeg synes det er en merkelig trend, spesielt siden man tidligere har prøvd å unngå å vise stive brystvorter. For meg er det rart at det har blitt en motetrend, sier stylist Tove Eggen.

Hun poengterer at man tidligere har assosiert stive brystvorter med det å være kald eller kåt.

- Men det er jo en gjenspeiling av at man har blitt veldig opptatt av seksualitet og kroppen i motebildet den siste tiden, sier hun.

Motebildet gjør deg til objekt

Stylisten synes det er dumt at motebildet nå gjør en mer til et objekt enn et individ, og hun skjønner ikke helt hva som er motivasjonen bak å vise fram brystvortene sine.

- Jeg ser ikke noe poeng i å vise dem fram, det gir ingenting til deg personlig eller til stilen din, sier hun, og understreker at hun ikke tror at dette er en trend som kommer til å slå veldig an her i Norge.

- Folk må selvfølgelig få lov til å gjøre som de vil, men jeg vil ikke akkurat oppfordre jenter til å gå rundt og vise fra stive brystvorter, legger hun til.

Opererer seg

Daily Mail skriver at jenter til og med legger seg under kniven for å de perfekte vortene.

London's Harley Medical Group har, ifølge nettsiden, opplevd en økning innen brystvortekirurgi på 30 prosent det siste året.

- Jeg håper ikke at nordmenn gjennomfører slike operasjoner, sier Tove Eggen.

Hun poengterer at det hele høres veldig Hollywood-aktig ut, og at det neppe er en bølge som veldig mange nordmenn vil hive seg på.

Les også:

Neon er tilbake

25 trendy sandaler

Gjør modellene tykkere

Design din egen Louis Vuitton

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning