Matthew Williamson for H&M

Nå kan du gjøre et designerkupp

Matthew Williamsons kolleksjon for H&M er i salg fra i dag, torsdag. Stjernene har allerede tyvstartet.

FARGERIKE: Kjendiser som Heidi Klum, Katy Perry og Ginnifer Goodwin har allerede tatt i bruk plagg fra H&M-kolleksjonen til Matthew Williamson.

FARGERIKE: Kjendiser som Heidi Klum, Katy Perry og Ginnifer Goodwin har allerede tatt i bruk plagg fra H&M-kolleksjonen til Matthew Williamson. Foto: Foto: Stella Pictures

Publisert Oppdatert

Ventetiden har vært lang, men nå er endelig Matthew Williamsons design tilgjengelig i Hennes & Mauritz.

Ikke alle Hennes & Mauritz-butikkene selger den eksklusive kolleksjonen.

I Norge er plaggene fordelt på 13 butikker i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Sandnes og Sandvika.

I tillegg kan du kjøpe designplaggene i H&Ms nettbutikk, men vær oppmerksom, for den åpner ikke før klokken 23.59 i kveld.

Den britiske designeren er kjent for å elske farger og etniske mønstre, og H&M-kolleksjonen er i lett gjenkjennelig Matthew Williamson-stil.

Han er en favoritt blant kjendisene i Hollywood, og alle fra Lindsay Lohan og Mischa Barton til Heidi Klum og Eva Longoria er store fans av designeren, i tillegg til at flere motejournalister trykker ham til sine bryst.

Se intervju med designeren og hans tilhengere i videoen som du finner her.

Les også: Slik skal du se ut i vår

Se hele kolleksjonen i bildegalleriet!

Tyvstart

Kjendisene har tyvstartet litt med kolleksjonen, og har allerede brukt plagg fra Matthew Williamsons H&M-kolleksjon flere ganger.

Les også: Fem dager, seks stiler

Katy Perry og Nicky Hilton har begge falt for minikjolen med påfuglmønster til 698 kr. Nicky har også sikret seg den rosa cardiganen i kasjmir med påfugldetalj på skulderen. Cardiganen kan fås for 698 kr i H&M fra i dag, torsdag 23. april.

PÅFUGL: Nicky Hilton med Matthew Williamsons cardigan fra H&M-kolleksjonen.

PÅFUGL: Nicky Hilton med Matthew Williamsons cardigan fra H&M-kolleksjonen. Foto: Foto: Bulls

Heidi Klums rosa silkedress vakte oppsikt da hun hadde den på seg under moteuka i New York i februar. På H&M kan du få den i blått; jakken for 998 kr og buksen for 698 kr.

Ginnifer Goodwin har også falt for Matthew Williamsons design. Tidligere denne måneden hadde hun på seg en vid minikjole fra H&M-kolleksjonen til 1998 kr.

Les også: Ti ting å glede seg til i april

For herrer i mai

Matthew Williamsons design for H&M starter med damekolleksjonen, men i midten av mai slippes også herrekolleksjonen i butikkene.

- Det er spennende at kreasjonene jeg lager for H&M vil være tilgjengelig for så mange mennesker rundt om i verden, som forhåpentligvis vil sette pris på dem, sa Williamson da det ble kjent at han var H&Ms neste stjernedesigner i november i fjor.

Les også: Fem hudpleietips for menn

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning