Spa i Budapest:

Mye å SPAre i Budapest!

Spa i Budapest: Topp kvalitet – lav pris.

SPA: I Budapest får du SPA-behandlinger til halvparten av prisen du må ut med her hjemme.

SPA: I Budapest får du SPA-behandlinger til halvparten av prisen du må ut med her hjemme. Foto: Foto: Crestock

Publisert Oppdatert
ÆRVERDIGE GELLERT: Det gamle Gellert-badet i Budapest er bevart i jugendstil. Både innendørs- og utendørsbassenget er en nytelse for øyet.

ÆRVERDIGE GELLERT: Det gamle Gellert-badet i Budapest er bevart i jugendstil. Både innendørs- og utendørsbassenget er en nytelse for øyet. Foto: Foto: Merete Holger Storli

Budapest er et smykke av en by med sine mange vakre bygninger. Og vakker kan du selv også bli: De flotte spa-hotellene har tilbud på alt som finnes av behandlinger til godt under halvparten av norske priser.

De tre hotellene som skal ha de beste tilbudene på spa-behandlinger ligger alle like ved bredden av Donau. Det finnes knapt en spa-behandling du ikke kan få her. I tillegg til alle de vanlige, finnes det også et utall spesialbehandlinger som utføres av folk som virkelig kan sine ting.

Prisene er under halvparten av det du betaler i Norge. For eksempel koster en 50 minutters massasje med vinkrem (!) ca. 345 kroner. Eller du kan få et "Oriental magic"-program bestående av Kleopatra-bad i honning og melk, som skal gjøre underverker for huden, etterfulgt av en kroppsmassasje som skal sette fart på både blodomløpet og lymfesystemet. Pris: ca. 360 kroner.

Du kan også få behandlinger som går mer over i det medisinske (det er egne doktorer tilknyttet spa'ene) - for eksempel et eget behandlingsprogram for vond rygg, bestående av legeundersøkelse, ti timer fysioterapi og fem spesielle medisinske massasjer. Total pris for hele pakken ligger på rundt 1700 kroner.

Et lite, praktisk tips: Ikke veksle inn for mange penger før du drar fra Norge. Det er bedre å veksle i Budapest etter hvert som du eventuelt trenger mer - du kan nemlig ikke veksle tilbake når du reiser hjem igjen!

BUDAPEST: I tillegg til å dra nytte av de rimelige spa-tilbudene anbefales en guidet busstur i Budapest.

BUDAPEST: I tillegg til å dra nytte av de rimelige spa-tilbudene anbefales en guidet busstur i Budapest. Foto: Foto: Merete Holger Storli

Hotel Gellért

Hotellet ligger i sentrum av Budapest, ved bredden av Donau. Her finner du Gellért-badet, som er berømt og ansett for å være det vakreste helsebadet i Ungarn. Dette er også et populært sted for byens egne innbyggere. Svømmebassengene innendørs og utendørs er de rene kunstverk. I spa-avdelingen kan du få alt du ønsker av behandlinger, både når det gjelder skjønnhet, velvære og helse.

Nettadresse: www.danubiushotels.com/gellert

Grand Hotel Margitsziget

Hotellet ligger på en øy i Donau, like i utkanten av sentrum. Spa-avdelingen skal være en av de beste i Europa, og mange av behandlingene er basert på bruk av de tre naturlige kildene som finnes på øya.

VARM DUSJ: Denne fontenen spruter ut termalvann som er så varmt at man nesten ikke orker å stå under. Men godt for kroppen skal det være.

VARM DUSJ: Denne fontenen spruter ut termalvann som er så varmt at man nesten ikke orker å stå under. Men godt for kroppen skal det være. Foto: Foto: Danubius Hotels

Her er innendørs og utendørs svømmebasseng, en egen avdeling for skjønnhets- og velværebehandlinger, og en for de mer terapeutiske tilbud: Hydroterapi, oksygenterapi, klinikker for laseroperasjoner av øynene, tannklinikk og mye mer.

Nettadresse: www.danubiushotels.com/grandhotel

Helia Hotel

Hotellet ligger ved bredden av Donau, like i utkanten av sentrum og ikke langt fra Margitsziget. Dette er et moderne hotell innredet i skandinavisk stil. Her er et stort innendørs svømmebasseng, jacuzzi og andre typer bad. Du kan velge mellom en mengde skjønnhets- og velværebehandlinger, og hotellet har også egen avdeling med mer medisinske behandlingstyper: Fysioterapi, elektroterapi, med mer. Her er også en tannklinikk.

POPULÆRT: Danubius Health Spa Resort Margitsziget er et populært og rimelig spa-hotell i Budapest.

POPULÆRT: Danubius Health Spa Resort Margitsziget er et populært og rimelig spa-hotell i Budapest. Foto: Foto: Danubius Hotels

Nettadresse: www.danubiushotels.com/helia

Finn billige flybilletter til Budapest her

BREDT UTVALG: Du kan velge mellom en mengde skjønnhets- og velværebehandlinger.

BREDT UTVALG: Du kan velge mellom en mengde skjønnhets- og velværebehandlinger. Foto: Foto: Crestock

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning