Store ting på gang

Moods of Norway gjør USA

Går alt etter planen vil Moods of Norway ha eget realityshow, flytte til LA og være i 1300 amerikanske butikker.

SUKSESS: Simen Staalnacke og Peder Børresen møter et begeistret publikum under Oslo Fashion Week i februar 2008.

SUKSESS: Simen Staalnacke og Peder Børresen møter et begeistret publikum under Oslo Fashion Week i februar 2008. Foto: Johannessen, Sara

Publisert Oppdatert

Suksessen fortsetter for gutta bak Moods of Norway.

Lokalavisen Firda.no, skrev nyheten om at Moods-gründerne er på vei til Los Angeles med eget realityshow og lansering i 1300 amerikanske butikker.

Vi spør Simen Staalnacke, hva skjer?

- He he, det kom vel litt feil ut det som står i saken. Planene er ikke spikret og det kom litt tidlig ut det som står der, ler en travel men alltid fattet Simen Staalnacke.

Han kan imidlertid røpe at det er en superspennende kontrakt på gang som riktignok involverer flytting til Los Angeles, tv og distribusjon. Men når ikke kontraktene er signert, er heller ikke planene modne for å bli utbasunert til allmennheten.

- Det er en sammenfallende plan som må synkroniseres, og veldig spennende ja! Jeg regner med at vi har en klarhet i løpet av august, sier Staalnacke.

Sist så vi tidligere skiløper Oddvar Brå og Idol-deltaker Tone Damli Aaberge sammen på catwalken under visningen til Moods of Norway. Den 15. august kan vi vente å se kjente kunstnere gå catwalk.

Sist så vi tidligere skiløper Oddvar Brå og Idol-deltaker Tone Damli Aaberge sammen på catwalken under visningen til Moods of Norway. Den 15. august kan vi vente å se kjente kunstnere gå catwalk. Foto: Foto:Scanpix

Kjente kunstnere går catwalk for Moods

Nå er det moteuka i København som først står for tur. Der vil Moods være representert med en utstilling. Moteinteresserte her hjemme, kan derimot glede seg til nok en spektakulær Moods of Norway visning fredag 15. august, under Oslo Fashion Week.

Showet blir holdt på Norsk Folkemuseum på Bygdøy og det blir nok av overraskelser fra de humørfylte designerne.

- Ja, her blir det hesteridning og flatbrødbaking, 1800-tallet med barock, Ibsen og Bull, lover Simen og røper at det nok blir en og annen kjent kunstner å se på catwalken denne kvelden!

Les også: Vinterleker fra Moods

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning