Jimmy Choo for Hunter

Luksuriøse designstøvler

Jimmy Choo har gitt kjendisenes favorittgummistøvel Hunter en real ansiktsløftning.

KJENDISFAVORITT: Kjendisenes favoritt gummistøvel Hunter har fått en ny og luksuriøs design.

KJENDISFAVORITT: Kjendisenes favoritt gummistøvel Hunter har fått en ny og luksuriøs design. Foto: Foto: Bulls, Hunter/Jimmy Choo

Publisert Oppdatert

Den anerkjente britiske skodesigneren Jimmy Choo har inngått et samarbeid med den britiske støvelprodusenten Hunter, melder WWD Fashion.

Jimmy Choo har gitt den ikoniske gummistøvelen en real ansiktsløftning.

Med et krokodillemønstret ytre, leopardmønstret linning og gullfargede metallspenner og nagler ser den nye versjonen rett og slett luksuriøs ut.

Les også: De beste shoppingtipsene

Unik DNA

DESIGN: Hunter-gummistøvlene som er designet av Jimmy Choo er i salg fra juni, og kommer til å koste rundt 2700 kroner.

DESIGN: Hunter-gummistøvlene som er designet av Jimmy Choo er i salg fra juni, og kommer til å koste rundt 2700 kroner. Foto: Foto: Hunter/Jimmy Choo

I HUNTERS: Peacher Geldof er blant de britiske kjendisene som flittig bruker Hunter gummistøvlene.

I HUNTERS: Peacher Geldof er blant de britiske kjendisene som flittig bruker Hunter gummistøvlene. Foto: Foto: Bulls

- Vi er henrykt over å samarbeide med Jimmy Choo om å lage en sofistikert inkarnasjon av vår originale gummistøvel. Begge merkene har en sterk visuell identitet som funker bra sammen, og resultatet har en unik DNA av luksuriøs anvendelighet, forteller formannen i Hunter.

Grunnleggeren og presidenten av Jimmy Choo, Tamara Mellon, forteller på sin side at hun ble inspirert av stilige britiske jenter som går med gummistøvler.

- Dette ledet til samarbeidet vårt med Hunter om å produsere en elegant tolkning av den britiske klassikeren, sier hun.

Skoene vil være i salg fra juni i Jimmy Choo butikker, på nettet og i andre utvalgte butikker. Prisen på herligheten kommer til å ligge på hele 2700 norske kroner.

Anvendelig favoritt

Hunter er en favoritt blant britiske kjendiser som blant andre Kate Moss, Sadie Frost og Peaches Geldof. Alle er de blitt fotografert med de praktiske støvlene på blant annet Glastonbury-festivalen.

Les også: Kate Moss' stilhemmeligheter

Men det er ikke bare på de britiske øyer gummistøvelen er populær, også i USA har flere av stjernene trykket dem til sine bryst. Sarah Michelle Gellar og Anne Hathaway er eksempler på amerikanske kjendiser som er blitt observert i gummistøvlene.

Også her hjemme er Hunter-støvlene veldig folkekjære. Folk fikk plutselig øynene opp for gummistøvelen, og gikk i en periode mann av huse for å få tak i det svært så anvendelige fottøyet.

Såpass populære var de at butikker som fører støvlene opplevde at de var utsolgt.

Les også:

Test: De beste gummistøvlene

Gode venner i vått vær

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning