Samantha Ronson forsvarer kjæresten etter mel-angrep

Lindsay fikk på pelsen

Lindsay Lohans kjæreste, Samantha Ronson, synes Lindsay blir dårlig behandlet. Hva synes du?

MELET NED: Lindsay Lohan ble natt til lørdag besudlet av mel da hun var på vei inn i en Paris-nattklubb. Nå går kjæresten, Samantha Ronson, løs på PETA, som sto bak det mjuke attentatet.

MELET NED: Lindsay Lohan ble natt til lørdag besudlet av mel da hun var på vei inn i en Paris-nattklubb. Nå går kjæresten, Samantha Ronson, løs på PETA, som sto bak det mjuke attentatet. Foto: Foto: Stella

Publisert Oppdatert

Den strebende skuspilleren Lindsay Lohan (22) ble i helgen angrepet med mel av en pelsmotstander.

Kvinnen som kastet melet skal visstnok være en representant for dyrevernorganisasjonen PETA.

Organisasjonen er kjent for å bruke utradisjonelle metoder når de demontrerer. Denne gangen tok de i bruk «flour power» - melmakt - overfor Lindsay som flere ganger de siste dagene er blitt observert i pelsantrekk.

Se mel-overfallet her:

Lar stjernene gjennomgå

PETA fronter ofte kampanjene sine med dyrevennlige kjendiser. En av de mest kjente er Pamela Anderson som flere ganger har offentlig støttet og reklamert for dem.

Les også: Solgte bilen for dyrevern

Men organisasjonen går heller ikke av veien for å la stjernene gjennomgå hvis de bruker andre skinn enn sitt eget.

«Det mulig Lindsay Lohan greier å fortrenge de blodige bildene (Ekstern lenke. NB! Sterke bilder) av dyr som er blitt drept for pelsens skyld, men vi håper en melsprut får henne på bedre tanker så hun avstår fra å bruke pels i framtiden», skriver PETA i en pressemelding ifølge Heatworld.

Les også: Hater pels, bruker det gjerne

- Verre enn dyr

Nå rykker Lindsays lesbiske kjæreste ut til hennes forsvar:

«Det er bare trist at enkelte grupper føler at de må overfalle folk i stedet for å slåss med ord,» skriver DJ-en Samantha Ronson på sin MySpace-side.

«I dag er jeg forbannet på melsekk-episoden. Ikke fordi jeg ble nedsølt av mel, men fordi jenta som kastet det selv oppførte seg som et dyr. Nei, forresten. Jeg tar det tilbake. Det er å fornærme dyrene å sette henne i bås med dem. Bikkja mi er mye mer sivilisert enn enn henne».

Burde takke Lindsay

Hun fortsetter: «Jeg ville ha mer respekt for dem hvis de ikke brukte andre mennesker for å få sitt syn gjennom. Lindsay, Mary-Kate og Ashley Olsen, Anna Wintour og resten av kjendisene som er blitt angrepet er ikke problemet. Jeg er ganske sikker på at det er langt fler enn dem som bruker pels. Egentlig burde PETA være takknemlig for at de får konkrete målskiver å skyte mot. Var det ikke for kjendisene, ville de ikke få noen omtale», resonnerer hun.

«PS. Når var siste gang du så et dyr angripe en av sine egne for å forsvare et menneske?» skriver Samantha Ronson, og slenger på enda en liten tankevekker:

«PPS. Jeg tror mange mennesker kunne trengt det melet til mat. Bra jobba, damen», avslutter hun, åpenbart uvitende om at ironi bare er sååååå 2005.

Les også:

Med salatblader på kroppen

Ikke skremt fra pelsmote

Synes du Lindsay fortjener å bli angrepet med mel? Stem under bildet.

HUN BRUKER PELS: Det eneste den melkastende kvinnen sa, da hun ble grepet av Lindsays vakter var "Hun bruker pels!" "Hun bruker pels!"

HUN BRUKER PELS: Det eneste den melkastende kvinnen sa, da hun ble grepet av Lindsays vakter var "Hun bruker pels!" "Hun bruker pels!" Foto: Foto: Stella

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning