Leserne tester hobbyer

Bilder er magisk

Det mener Hege, som nå er fotolærling.

Hege bruker humor i bildene sine.

Hege bruker humor i bildene sine. Foto: Privat

Publisert Oppdatert

Det begynte med at jeg ikke greide å bestemme meg for yrke da jeg gikk på ungdomskolen. Jeg viste ikke hva jeg passet som. Da jeg gikk i 10ende klasse jobbet jeg i skoleavisa. Og likte det å skrive. Så jeg tenkte at jeg kanskje burde bli noe innenfor media. Så jeg startet på medier og kommunikasjon.

Og kjærligheten for det å se bilder tok helt av. Det å sitte i photoshop å jobbe inntens med et bilde. Det å se i moteblader å se på reklameannonsene der ble mer og mer spennende. Jeg begynte å skjønne alt arbeidet som lå bak.

Min hobby er foto og levende bilder.

Jeg elsker å jobbe bak kamera. Og er så heldig å får lov til å leve av det. Til daglig er jeg fotograflærling på Sortland. "Den Blå Byen (ved sundet)" Oppe i Nord.

Jeg har jobbet med dette i et år og elsker det. Har jobbet endel med film da jeg gikk Medier og Kommunikasjon på vgs. Synes også det var artig, og er kanskje noe jeg vil fortsette med etter jeg er ferdig som fotograflærling.

Det er så gøy å lese i blader om nye teknikker, fotoredigereing og hvilke utfordringer produsentene hadde under en fiminnspilling, og hvordan de løste det.

Jeg har bare en sinsyk lidenskap for det å skape noe når jeg står bak et kamera (film eller foto) Og det er noe jeg gjærne vil dele med andre :)

Med vennlig hilsen

Hege Abrahamsen

Se flere saker fra: Lær deg å leke

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning