Leserne tester hobbyer

Juicy News fra Kristine

Kristine Reitan (18) blogger om mote, makeup og andre jentegreier.

Følg med på Kristines morsomme blogg!

Følg med på Kristines morsomme blogg! Foto: Kristine Reitan

Publisert Oppdatert

Min hobby er blogging. Jeg elsker det.

Del din blogg med Det Nyes lesere under Det Nyes Jenteprat! Skriver du en spennende blogg kan den bli løftet til Det Nye.nos forside.

Når jeg blogger får jeg mulighet til å dele ting som interesserer meg med andre bloggere. Man får tilbakemeldinger på det man publiserer - gode og dårlige. Dette får meg til å hele tiden ville utvikle meg som person og som blogger. Jeg vil blogge best mulig, ikke bare for meg selv, men også for andre.

Les bloggen: KristineJuice .

En blogger må i praksis utlevere mye av seg selv. Det finnes riktinok bloggere som holder seg anonyme eller som har et alias. Jeg blogger i dagbok sjangeren, dvs at jeg skriver og publiserer om ting som jeg liker (eller ikke liker). Jeg elsker å eksperimentere med klær, så det tar mye plass på bloggen min.

Ved å blogge har jeg fått meg tre nye hobbyer; foto (jeg elsket forresten reportasjen dere hadde nå om foto som hobby), skriving (alltid hatt en drøm å bli journalist) og mote. Det er selvrealisering på alle mulig nivå. Hvordan du anvender verktøyet er opp til deg selv. Blogging er morsomt og for alle.

Hilsen Kristine Reitan

Se flere saker fra: Lær deg å leke

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning