Leserne tester hobbyer

Fotomania

Ida elsker å ta bilder, og drømmer om å gjøre hobbyen til et yrke.

Ida Andersen har dilla på å fotografere.

Ida Andersen har dilla på å fotografere. Foto: Ida Andersen

Publisert Oppdatert

Hobbyen min er fotografering. Jeg har alltid vært fascinert av kule bilder og synes at bilder kan fortelle mer enn de fleste ord, men det var ikke før for ca. et år siden jeg for alvor ble interessert i foto.

Det er så utrolig gøy å ta bilder, både de som du komponerer selv og ikke minst, øyeblikksbildene. Det er også utrolig morsomt å redigere bildene og gjøre de finest mulig, kulest mulig eller rett og slett bare få dem til å utrykke det du vil at de skal utrykke på best mulig måte. Dessuten er det alltid fint å ha bilder og se tilbake på.

Det er en hobby som passer for alle, og man trenger ikke så veldig dyrt utstyr, dersom man tenker på å bare ha det som hobby. Jeg kjøpte kameraet mitt brukt, for litt under 2000 kr og har greid meg fint med det hittil. Profesjonelle fotografer bytter ofte kamera, og derfor får du ganske nye og helt velfungerende kameraer ganske rimlig brukt. Jeg tenker på å gå videre på foto og skaffe meg en utdannelse innen det, og da vil jeg trenge et dyrere kamera selvfølgelig.

Uansett, foto er gøy og det finnes utrolig mye å ta bilder av: Familie, venner, turer og utflukter man er på, dyr, landskap, blomster, konserter, sportsarrangement, mat.. Jeg kunne ramset opp ting nedover hele siden. Så gå ut, ta bilder og ha det kjekt!

Mvh.

Ida Andersen

Se flere saker fra: Lær deg å leke

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning