Lady GaGa tar kaka

Vi prøvde iherdig å finne noen andre, men Lady GaGa tok kaka igjen.

ULEKKERT: Lady GaGa - du må ikke på død og liv gå i gymdrakt. Noen ganger anbefaler vi deg å prøve bukser, skjørt, kjoler eller andre underdeler.

ULEKKERT: Lady GaGa - du må ikke på død og liv gå i gymdrakt. Noen ganger anbefaler vi deg å prøve bukser, skjørt, kjoler eller andre underdeler. Foto: Foto: Stella

Publisert Oppdatert
OOOPS: I did it again. Hva er det med Lady GaGa og gymdrakter?

OOOPS: I did it again. Hva er det med Lady GaGa og gymdrakter? Foto: Foto: Stella

Vi har virkelig lagt oss i selen for å finne noen som kunne toppe Lady GaGas antrekk denne uken, men de nådde rett og slett ikke opp.

Les også: På byen i gymdrakt

Strømpebuksekatastrofe

Lady GaGa slutter visst aldri å sjokkere.

Denne gangen har vi riktignok kommet over det verste sjokket over at hun går rundt i gymdrakt i tide og utide, men vi spør oss følgende: Hva er det med strømpebuksene hennes?

Det er noe i skrittregionen som ikke bør være der. Hva er det? Er det truseinnlegg? Bind? Eller er det bare en forsterkning av strømpebuksestoffet?

Vi aner ikke, men hva det enn måtte være så er det utrolig ulekkert og bør under alle omstendigheter dekkes til.

Les også: Trives best uten bukse

Ser naken ut

Det faktum at hun faktisk har på seg klær, og har gjort en innsats med håret (sløyfa i håret er en gjenganger, har vi notert oss), samt topper antrekket med et par festlige runde Harry Potter-briller (de kan selvsagt diskuteres), kommer helt i skyggen av at gymdrakten hun har valgt går helt ton-i-ton med huden slik at hun ser naken ut under dressjakka (i tillegg til strømpebuksekatastrofen selvsagt).

Det preppy perlekjedet og den klassiske dobbeltspente blazeren, som i andre sammenhenger kunne fungert helt fint, redder overhodet ikke inn antrekket.

Naken-looken kombinert med strømpebuksekatastrofen gir oss ikke noe valg. Du er ukens desidert verst kledde, Lady GaGa.

Bedre lykke neste uke.

Les også:

Livredd one hit wonder-stempel

Samleartikkel: Alt om ukens verst kledde

Samleartikkel: Alt om ukens best kledde

SJOKKERER IGJEN: Lady GaGa er kjent for sin kontroversielle stil. Sceneantrekk er én ting, men til hverdags anbefaler vi en og annen underdel iblant.

SJOKKERER IGJEN: Lady GaGa er kjent for sin kontroversielle stil. Sceneantrekk er én ting, men til hverdags anbefaler vi en og annen underdel iblant. Foto: Foto: Stella

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning