Klar for blid og fin pop? Med økonomisk nødhjelp fra vennene i Kaizers Orchestra kom Christer Knutsen & sacred hearts med sin tredje plate, Now Breathe for to uker tilbake.

Det fikk Dagsavisens Geir Rakvåg til å sette en femmer i anmeldelsen med påstanden: «Christer Knutsen er en av Norges store rockromantikere... Det er jo tidløs pop!». Vi er slettes ikke uenige.

Hør selv her på Christers Myspace side.

Sånn vinner du:

Lørdag 3. oktober spiller mannen med den fine, litt Rod Stewart-aktige stemmen på Parkteateret i Oslo. Vi deler ut 2x2 billetter. Alt du trenger å gjøre er å sende oss en hyggelig beskrivelse av hva som er perfekt høstmusikk for deg, og hvilken artist, i feltet nedenfor.

Frist: Onsdag 30. september kl 24. NB: Aldersgrensen er 20 år på konserten.

Ekstrapakke: Fem filmer - fem cd-er

Bor du ikke i Oslo, eller av en annen grunn ikke kan gå på konserten?

Det gjør ingen ting. Bare skriv det i den samme teksten, så er du med i trekningen av fem filmer og fem ferske album fra norske artister: Paperboys, Yoga Fire, Christina Bjordal, Birthe Nordahl og Petter Carlsen.

Konkurransen er nå avlsuttet.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!