Kjendistips

Kathrines sminke-favoritter

Hva har tidligere Frøken Norge vinner Kathrine Sørland i sminkepungen?

Publisert Oppdatert

I 2004 ble Kathrine Sørland kåret til Frøken Norge. Det var etter at hun hadde blitt litt kjent som Casino-vertinne sammen med Halvard Flatland. Etter at Frøken Norge-eventyret tok slutt fortsatte Kathrine på tv-skjermen. Hun har vært programleder for Top Model Norge, driver brudesalong og nå venter en ny rolle: Morsollen.

Klare favoritter

Kathrine har blitt Norges mest kjente modell de siste årene, og flere unge jenter kikker etter henne med beundrende blikk.

Da DetNye.no spurte Kathrine om hvilke produkter som står på badehylla, ble det tydelig at modellen har et tydelig forhold til favorittene sine.

- Jeg sverger til Shimmering Lip Balm fra Cliniderm maskara fra Yves Saint Laurent og concealer fra Laura Mercier. Jeg bruker øyenskygger fra Bobbi Brown og Mac, og kremshimmer fra Mac. I tillegg bruker jeg rouge fra Laurac, sier hun.

Under sminkelaget er det hudpleieprodukter fra Babor som gjelder.

Hverdag og fest

Når man til stadighet er på tv, er det viktig å holde fasaden - for både ansikt og hår. Og for en tid tilbake gikk Kathrine inn på en avtale med kjeden L'Oreal.

- Jeg digger produktserien til L'Oreal Professional. Jeg liker dem veldig godt, sier hun.

Det er også forskjell på hverdag og fest for den flotte programlederen. Mens hun bare bruker litt maskara og concealer til hverdags, er det noen få produkter som kommer i tillegg når det er tid for å mingle.

- Til fest bruker jeg mer øyeskygge og kajal. Jeg bruker også foundation fra Armani. Blot Powder fra Mac er en fin finish i tillegg til rouge, sier hun.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning