Julies må-ha

Skjønnhetsekspert i Det Nye, Julie Botnen, har funnet sine favorittprodukter.

FAVORITTER: Alle har sine favoritter. Her er Julie Botnen sine.

FAVORITTER: Alle har sine favoritter. Her er Julie Botnen sine. Foto: Foto: Joakim Krøvel og Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Publisert Oppdatert

Etter mye prøving og feiling har jeg endelig funnet produktene jeg alltid finner tilbake til.

Få tipsene til hvordan du sminke deg i høst!

Les også: Naturlig på catwalken - gjør som modellene

Foto: Foto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Mac Eye shadow i fargen night divine, kr 130. Jeg elsker sotete øyne, men synes noen ganger at svart kan bli litt for hardt. Derfor har jeg lagt min elsk på denne mørkegrå skyggen fra Mac.

Make up store Blush i fargen lust, kr 165. En ferskenfarget rouge ser alltid naturlig ut, samtidig som den gir litt glød. Jeg liker best å legge den på eplekinnene mine med en rougekost.

Trucco Hi-brow trio, kr 520. Det aller beste øyenbrynssettet på markedet.

Foto: Foto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Laura Mercier Secret camouflage nr. 2, kr 310. Mitt hemmelige våpen mot trette øyne med poser og mørke ringer.

Lancôme Le rouge absolue leppestift i fargen 342, kr 235. I ekte Brigitte Bardot-ånd elsker jeg babyrosa leppestift. Den aller fineste kommer fra Lancôme.

Shiseido Accentuating color stick, kr 285. Jeg er helt besatt av highlight. Jeg går ikke en meter uten shine på kinnbeina og neseryggen.

Foto: Foto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Make up store neglelakk i ceriserosa, kr 135. En knallfarget neglelakk er det kuleste du kan dekorere hendene dine med.

Carmex leppepomade, kr 49. Rett og slett den aller beste leppepomaden på markedet. Jeg har den både i bilen og i vesken. Den lindrer de tørreste lepper, og er drøy i bruk.

Helena Rubinstein Silky eyes kajal i fargen hvit, kr 170. Det finnes en enkel måte å skjule røde og trette øyne på: Legg en hvit kajal på våtlinjen og øynene vil med en gang stråle og se opplagte og våkne ut. Dette produktet kan jeg ikke leve uten.

Dermalogica Medicated clearing gel, kr 468. Hver gang en hissig kvise dukker opp på haken, sverger jeg til dette vidundermiddelet.

Foto: Foto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Clinique Sparkle skin body exfoliator, kr 260. En fantastisk kroppsskrubb som gjør huden min silkemyk. Den lukter deilig av mynte og har en kjølende effekt. Jeg sverger til denne før jeg smører meg med selvbruningskrem.

Chanel Inimitable mascara nr. 01 noir, kr 230. Den beste kosten for mine tynne vipper har Chanel.

Kerastase Nutritive masque intense, kr 310. Siden håret mitt er langt, og fra naturens side veldig tørt, gjør denne vidunderkuren fra Kerastase det blankt. Den lukter dessuten kjempegodt.

Foto: Foto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Foto: Foto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning