Martine Lervik er Norges nye «Top Model»

– Jeg er i sjokk!

– Dette er helt sykt, jeg hadde aldri trodd jeg kunne vinne Top Model, strålte Martine Lervik (17) da hun ble kåret til Norges nye «Top Model» på TV3 i kveld

TOP MODEL 2008:  Martine Lervik gikk av med seieren i årets Top Model, etter en dramatisk finale.

TOP MODEL 2008: Martine Lervik gikk av med seieren i årets Top Model, etter en dramatisk finale. Foto: Foto: Odd Steinar Tøllefsen

Publisert Oppdatert

Det ble en dramatisk avslutning på årets «Top Model». Først trakk Frøydis Labowsky (24) seg på grunn av sykdom, så sto bestevenninnene Martine Lervik (17) og Marita Skeivik Frost (17) igjen side om side under den aller siste photo shooten på verdens tak - i hvert fall på taket i motemetropolen New York.

Hylte og gråt

Det var Ålesund-jenta Martine som til slutt gikk av med seieren. Mest forundret var Martine selv, som hylte og gråt om hverandre.

- Dette er drømmen min som går i oppfyllelse. Jeg er så glad, så glad, hyler Martine til Her og Nå, før hun bryter ut i tårer.

Etter telefon til familien hjemme, enda mer grining, hyling og hopping med Marita og et knust champagneglass er hun klar til å sette seg ned.

- Alt stemmer

- Alt stemmer med deg. Det er en grunn til at du er her i dag, for å si det sånn, var fotograf Bjørn Opsahl sin kommentar til Martine etter den aller siste photoshooten.

- Jeg hadde aldri trodd jeg skulle vinne «Top Model» da jeg meldte meg på. Nå er jeg helt i sjokk. Det er så mange flinke jenter som har vært med, jeg føler meg utrolig privilgert, og stolt.

- Ubeskrivelig

- Jeg har lært masse, og gitt alt hele veien. Å vinne er helt fantastisk, ubeskrivelig. Jeg tror ikke det har gått opp for meg enda, hviner Martine.

Flere tidligere «Top Model»-finalister har hatt stor suksess både i Norge og i utlandet. Fjorårets finalist, Polina Barbasova, bor for tiden i New York sammen med sin fotograf-kjæreste og jobber som modell der.

Les også:

- Jeg er vakrere enn Vendela

Helvetes modeller

Dere trenger en ny stil

Blodig alvor

TOPPMODELLENE: Marita Skeivik Frost og Martine Lervik sto igjen i finalen, og det ble Martine som fikk den gledelige beskjeden av Vendela Kirsebom.

TOPPMODELLENE: Marita Skeivik Frost og Martine Lervik sto igjen i finalen, og det ble Martine som fikk den gledelige beskjeden av Vendela Kirsebom. Foto: Foto: Odd Steinar Tøllefsen

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning