Ja, vi elsker ute-sex!

Sommeren er høysesong for en kjappis under åpen himmel. Her er de hotteste tipsene til beste stedene.

NATURLIG: Utesex er en fin måte å sprite opp sexlivet på.

NATURLIG: Utesex er en fin måte å sprite opp sexlivet på. Foto: Illustrasjonsfoto: iStockphoto

Publisert Oppdatert

Nordmenn er generelt glade i luftige ligg. Faktisk har vi ligget oss til verdenstoppen. Ifølge en undersøkelse gjort av MMI, har to av tre nordmenn hatt sex utendørs, mens det internasjonale gjennomsnittet ligger på skarve fire av ti. Undersøkelsen ble riktignok gjort i 1997, men det er ingen grunn til å tro at vi har mindre utendørssex i dag.

Sexolog Gro Isachsen er positiv til at kjærestepar flytter moroa utendørs, og tror sex under åpen himmel gir enn annerledes opplevelse enn inne på soverommet.

Hun mener følelsene blir forsterket av situasjonen og omgivelsene.

- Når man har sex utendørs er man nærmere naturen. Det hele blir veldig sanselig, sier sexologen.

Våre favoritter

På en benk

På trampolinen

I sandkassen

I bassenget

I bilen

På bilpanseret

På brygga

I båten

På svaberget

I skogen

I blomsterengen

I åkeren

På trappa

I parken

På fjellet

Ved en øde vei

På stranda

I hagen

I vannet

Kilde: Det Nyes sexundersøkelse

NB- Du kan få bot

Ifølge politiadvokat Kai Spurkland ved Oslo politidistrikt er sex på offentlig sted i utgangspunktet forbudt etter straffeloven § 201, men det er sjelden politiet avbryter et par som har sex, hvis ikke paret er til sjenanse for andre.

- Det er nesten utenkelig at politiet griper inn hvis vi oppdager et par har sex på en lysning i skogen, eller på en folketom strand - men hvis noen velger å hygge seg i Frognerparken, på Karl Johan eller på lignende steder, vil politiet gripe inn, og paret vil normalt få en bot på rundt 6000 kroner. Hvis politiet kommer over et par som har sex på et mer synlig sted enn de selv er klar over, vil politiet sannsynligvis bare gjøre dem oppmerksomme på det og be dem flytte seg, sier politiadvokat Kai Spurkland.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning