Natalia Vodianova

Hverdags-vakkert fra Natalia

Småpent undertøy fra supermodell Natalia Vodianova og Etam.

Publisert Oppdatert

Den smellvakre supermodellen Natalia Vodianova starter det nye året med en egen undertøy-/badetøyskolleksjon for Etam.

Hverdagspent

Undertøysserien blir karakterisert som husmor-romantisk og litt 70-tallsretro. «Hverdagspent» er vel kanskje er mer betegnende uttrykk.

Dette franske klesmerket er en typisk midt-på-treet/mid price-fabrikant. Selv om det foreløpig ikke synes på norske moteskribenters radar, er det stort ute i Europa - ikke minst i Paris, hvor flaggskipforretningen ligger på 135 rue de Rennes.

Fattige kår

Det var nettopp i Paris at russiskfødte Natalia Vodianova (27) slo igjennom på catwalken for ti år siden.

Etter en oppvekst i temmelig stusslige kår i storbyen Gorkij (etter 1990 Nizhni Novgorod) hvor moren hadde en fruktbod, tok hun et modellkurs og søkte lykken i den franske hovedstaden som 17-åring.

Les også: Sexy undertøy til bruden

Natalia dro senere til til England. Der lærte hun seg å snakke språket på tre måneders tid. Hvorpå hun giftet seg med eiendomsbaronen Justin Trevor Berkeley Portman og fikk sitt første barn.

Jobber for de store

Hun har fortsatt sin base i England, og på CV-en sin har hun nå motehus som Louis Vuitton, Marc Jacobs, Calvin Klein , Euphoria og Miss Sixty.

Den russiske fattigjenta har for lengst tatt opp konkurransen med sin ektemann på inntektssiden: Trebarnsmoren er verdens 7. best betalte modell, og i fjor hanket hun inn om lag 30 millioner kroner.

Her er en liten videsnutt fra fotoseansen for Etam.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning