HVORDAN BLI RIK

Hva ville du brukt denne «hundringsen» på?

Ville du kjøpt burger fra McDonald's eller gjort dagen til en uteligger bedre?

BLI RIK PÅ OPPLEVELSER: Hundre kroner kan faktisk forandre resten av ditt liv, skriver digitalansvarlig i Det Nye Sofia Storhaug.

BLI RIK PÅ OPPLEVELSER: Hundre kroner kan faktisk forandre resten av ditt liv, skriver digitalansvarlig i Det Nye Sofia Storhaug. Foto: FOTO: Petter Berg/Egmont

Publisert Oppdatert

Hundre kroner er kanskje ikke noe du merker at forsvinner ut av lommeboka, men kan gi både deg selv og andre mye om du bruker den riktig.

Hva hadde du gjort dersom du hadde hundre kroner til å bruke på hva du vil?

Jeg vil brukt den på dette:

1. En glad tigger:

Det skal lite til for å blidgjøre tiggerne i Karl Johan. Altså, er det noen som kan smile og vise takknemlighet, så er det dem. Og jeg blir alltid overrasket over hvor lite som skal til. Ofte er det snakk om bare noen mynter.

1 krone = Et nikk.

2 kroner = Et halvt smil.

3 kroner = Et helt smil.

4 kroner = Et håndtrykk.

5 kroner = En klem – og selvfølgelig vil du ha en klem.

2. Et barn:

Jeg vet at det koster sykt mye å ha et barn. Herregud. De spiser jo ganske grådig av den der brukskontoen, høyrentekontoen og ikke minst Mastercard-kontoen. Men det å lage et barn koster ingenting. Det er faktisk helt sykt billig. Du kan jo, hvis du skal være ekstra romantisk, investere i et lys. Du kan også, når det blir vår, plukke noen hestehov å legge i sengen. Det koster ingenting. Men la oss si du er av den romantiske sorten da.

Rødt lys fra Nille, kroner 3