Cheap Monday: slitte og hullete jeans

Hullete er ikke tullete

Utslitte og hullete jeans vil igjen dominere motebildet. Cheap Monday kommer med billigvarianten.

Publisert Oppdatert
DYRT: Balmain-jeansen er alle fashionistas må-ha-jeans nå. Men til den prisen, er det veldig hyggelig med noen rimeligere alternativer.

DYRT: Balmain-jeansen er alle fashionistas må-ha-jeans nå. Men til den prisen, er det veldig hyggelig med noen rimeligere alternativer. Foto: Foto: Stella

Hull, lapper, steinvask og et gjensyn med junkie-favoritten syrevask. Svenske Cheap Monday gir oss et gjensyn med jeansmoten som blant andre Morten Harket udødeliggjorde her hjemme på 80-tallet.

Se video fra Cheap Mondays visning av høstmoten på Fashion Week på Berns i Stockholm.

Dette vil slå an

- Jeg digger det!

Stylist, makeupartist og skjønnhetsansvarlig i Det Nye, Julie Christine Botnen, faller pladask for Cheap Monday sine jeans.

- Det er kult og spot on på jeanstrendene nå, uttaler Botnen spontant.

- Trenden har allerede startet med Balmainvisningen for vår/sommer 2009 i spissen, men den vil fortsette utover høsten. Dette vil slå an, spår hun.

Billig er bra

Botnen er glad for at det finnes kule alternativer til mennesker som ikke er så bemidlede. Balmain-jeansen koster rundt 3000 $ (ca kr 21 000), noe som vanligvis er litt i overkant for vanlige dødelige.

- Dette er jeans for alle som ikke har råd til Balmain-jeansene som er så hotte, men så fryktelig dyre. Cheap Monday er faktisk cheap (billig), de ligger som regel på rundt kr 500. Det er hyggelig at vi ikke trenger å bruke en formue på kule jeans, avslutter stylisten.

I Norge selges Cheap Monday blant annet på Soleservice.

Les også:

Den store bukseguiden

Rull opp jeansen

H&M kjøper jeansgigant

7 tips til stiligere stue

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning