Hannes hjørne

O' jul med din glede

...og barnlige lyst!

Hele redaksjonen ønsker deg en riktig god jul!

Hele redaksjonen ønsker deg en riktig god jul! Foto: Foto: Bjørn Inge Karlsen

Publisert Oppdatert

Endelig er det jul igjen, og vi kan se tegnefilmer hele formiddagen, spise masse snop og fryde oss over presangene under treet. For like sikkert som englene daler ned i skjul, og nissene spretter fram fra skjul, blir vi alle som fnisende barn når julen kommer.

Vi baker pepperkaker, leter etter mandelen i grøten og bygger snømenn i hagen. De fleste har juletradisjoner de ikke kan klare seg uten, og i Det Nye nummer 17 kan du se hva vi i Det Nye må ha for å feire jul. Vi hadde det utrolig moro da vi kledde oss ut som våre favorittradisjoner - og håper vi kan få deg til å smile litt, også.

Vår produktsjef Ingunn, som sørger for at du som Det Nye-leser hvert år får mange flotte gaver med bladet, har en fin juleskikk. Hun og kjæresten gir hverandre det de kaller «Eli Rygg-gaver»,nemlig opplevelsesgaver. Hva med å gi venninnen din en «jeg kommer hjem til deg og lager middag»-kveld eller en tur til en neglesalong?

Gleden ved å gi er som kjent større enn å få - men kan du være med og dele gaven med den som får den, er jo det ekstra hyggelig!

Vi som er mellom 15 og 30 år gamle kalles gjerne for Ego-generasjonen. Vi bretter ut livene våre på Facebook og gjør pr. definisjon alt for å bli rike og berømte. Men som du kan lese i saken "Se meg!" i Det Nye nummer 17, er trenden iferd med å snu. Vi blir mer og mer opptatt av å ta vare på familie og venner - og på miljøet rundt oss. Juleånden er altså i ferd med å bli helårsånd.

Ikke så verst julegave, dét!

God jul fra Hanne

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning