Ha det på badet!

Kleopatra gjorde det. Romerne gjorde det. Det tok noen tusen år før vi trauste nordboere skjønte poenget: Å bade er digg!

Publisert Oppdatert

Hva er deiligere enn å synke ned i et badekar fylt av velduftende varmt vann, og vite at det eneste du skal gjøre nå er å slappe av? Men først: Lås døren. Dim eller skru av lyset. Tenn et duftlys. Sett på musikk. Let fram alskens godsaker for kroppen mens badekaret sakte fylles. Ta deg goood tid og la hodet tømmes for tanker mens du marineres i berusende badeolje og deilige dufter.

Ikke badekar? Ta deg en dusj!

Du skal ikke undervurdere effekten av en lang varm dusj. Og du kan få spa-effekten ved å tenne lys, spille musikk og bruke oppkvikkende eller beroligende produkter etter behov. Invester i deilige dusjprodukter som gir den gode følelsen av luksus og velvære: en luksuriøs dusjolje eller dusjsåpe og en god kroppsskrubb er absolutte must i dusjen. Ta en hårkur mens du skrubber deg fra topp til tå. Du vil føle deg som et nytt menneske etterpå!

Gjør det selv-spa:

Et bad eller en lang god dusj gjør at døde hudceller nærmest renner bort av seg selv. Men hjelp dem gjerne på veien ved å gi kroppen og ansiktet en forfriskende skrubb. Det vil føles som om du har fått ny ham etterpå:

* Legg på en ansiktsmaske og la den virke i 15-20 minutter mens du slapper av.

* Kur håret mens du plasker litt i vannet og leker med en badeand.

* Legg agurkskiver eller en øyemaske på øynene. Husk å sette øyemasken i kjøleskapet ti minutter før bruk - da er den deilig og avkjølende.

Les mer om oppkvikkende bad og beroligende bad med mer i Det Nye nr 14, i salg fra mandag 29.september.

For mer informasjon, inspirasjon og nettshopping, sjekk nettsidene:

Hvorfor ikke ta deg et boblebad når du først er i gang?

Hvorfor ikke ta deg et boblebad når du først er i gang? Foto: Crestock

www.pinkbubbles.no

Kjempsøt nettbutikk med masse morsomt badestæsj.

www.parfymeri.no

Gimle Parfymeri sin nettbutikk. Her finnes bl.a. Laura Mercier.

www.olehenriksen.no

Fin og oversiktlig nettbutikk med produkter til kropp og ansikt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning