Godt nytt!

Ingen ønsker å gå inn i det nye året med lysende rød rudolfnese eller flassende kinn.

Beskytt huden din i vinter!

Beskytt huden din i vinter! Foto: Foto: Crestock

Publisert Oppdatert
EKSPERTEN: Cecilie H. Eggen (31) er redaksjonssjef for Klikk.no/mote. Hun var tidligere skjønnhetsansvarlig i Det Nye og Makeup & hår. Cecilie er utdannet makeup-artist, og har jobbet som rektor og faglærer på Art Complexion Make-up Skole. Hun har tidligere bakgrunn som frilans makeupartist og skjønnhetsjournalist.

EKSPERTEN: Cecilie H. Eggen (31) er redaksjonssjef for Klikk.no/mote. Hun var tidligere skjønnhetsansvarlig i Det Nye og Makeup & hår. Cecilie er utdannet makeup-artist, og har jobbet som rektor og faglærer på Art Complexion Make-up Skole. Hun har tidligere bakgrunn som frilans makeupartist og skjønnhetsjournalist. Foto: Foto: Astrid Waller

SKJØNNHETSANSVARLIG: Stylist og makeupartist Julie Christine Botnen gir Det Nye-leserne tips for hudpleie og sminke.

SKJØNNHETSANSVARLIG: Stylist og makeupartist Julie Christine Botnen gir Det Nye-leserne tips for hudpleie og sminke. Foto: Foto: Gry B. Traaen

Derfor har vi laget en oppskrift på fin vinterhud - som du finner på de neste sidene. Når fin og frisk hud er på plass, er det på tide å legge sminke og fikse hår. Da kan du for eksempel la deg inspirere av legenden Elizabeth Taylor eller nykommeren Daisy Lowe (jeg elsker håret hennes!). Vil du ha flere tips? Da bør du følge med på DetNye.no. Der har journalist Julie og jeg laget en egen beautyblogg hvor vi tester produkter og skriver om det vi måtte ha på hjertet.

Les også: Cecilies jåleblogg.

PS: Julie overtar nok en gang ansvaret for skjønnhet her i Det Nye. Meg vil dere finne på Klikk.no/mote og som bidragsyter her i Det Nye og i spesialbladet Det Nye Makeup som kommer i slutten av februar. Følg med, følg med!

Les også: Produktene Julie bare må ha!

Blogger du også? Tips Det Nyes lesere om bloggen din i forumet vårt. Skriver du om noe spennende kan bloggen din bli hentet opp til Det Nyes forside.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning