Salg

Gjør kupp på designklær nå

Få eksklusive designklær til opp mot 80 prosent rabatt.

DESIGNKLÆR PÅ SALG: Boots fra Jimmy Choo til halv pris, smykke fra Lanvin til 60 prosent, veske fra Alexander Wang til 30 prosent og satengbukser fra Moschino Cheap and Chic til 84 prosent avslag.

DESIGNKLÆR PÅ SALG: Boots fra Jimmy Choo til halv pris, smykke fra Lanvin til 60 prosent, veske fra Alexander Wang til 30 prosent og satengbukser fra Moschino Cheap and Chic til 84 prosent avslag. Foto: Foto: MyTheresa, Net-a-porter, Shopbop

Publisert

Salget har vært i gang en stund nå. Noen butikker begynte allerede før jul eller i romjulen, mens andre begynte å selge klær og accessoirer til rabatt fra begynnelsen av januar.

Hvis du ennå ikke har fått tak i noen godbiter på salg, og fortsatt har litt penger å avse, så kan det lurt å handle sesongens klær på nett nå.

Og hvis du har planer om å benytte deg av salgstilbudene, er det greit å ha en ting i bakhodet: det kan lønne seg å kjøpe klassiske klær på salg som du vet at du kan bruke i sesong etter sesong, år etter år.

Opp til 84 % rabatt

Flere av de utenlandske nettbutikkene har nå satt ned rabatten ytterligere, og du kan gjøre skikkelige kupp på desingklær. Bare vær kjapp ute, salget avsluttes på noen av sidene allerede 31. januar, altså førstkommende lørdag.

Sjekk ut blant annet Net-a-porter, My-Wardrobe, MyTheresa og Shopbop for å gjøre gode kjøp på kjente merkeklær.

Hva med å kapre deg et par bukser fra Moschino Cheap and Chic til hele 84 prosent rabatt? Eller hva med et par Jimmy Choo eller Chrisitan Louboutin boots til halv pris?

Du kan også sikre deg en veske fra überhotte Alexander Wang til 30 prosent avslag, og smykker fra Lanvin til 60 prosent rabatt.

Bare for å nevne noen av hundrevis av godbiter du kan få tak i.

Norske nettbutikker

Du kan også fortsatt gjøre kupp på flere av de norske nettbutikkene.

Nelly og Fashionmixology kan du få opp til 80 prosent avslag på original pris på blant annet klær og accessoirer fra Day Birger et Mikkelsen, By Marlene Birger, Paul & Joe Sister og Acne, for å nevne noen merker.

Du kan også gjøre gode kupp på Ellos og La Redoute.

Disse merkene er kanskje ikke så eksklusive som de man kan få tak i på de utenlandske nettbutikkene, men man kan jo ikke akkurat si «nei takk» til gode tilbud.

Dessuten så slipper man å betale toll på disse varene.

Les også:

Slik sparer du penger på nettshopping

De beste butikkene på nett

Stylingtips til basisgarderoben

Så enkelt får du en trendy leilighet

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning