Stilskifte: Angelina Jolie

Fra bisarr babe til moden mamma

Angelina Jolie har ikke alltid vært dannet og elegant.

Publisert Oppdatert

Det finnes mange som skulle ønske at de så ut som Angelina Jolie (33). Men har filmstjerneutseendet alltid vært like plettfritt?

Merkelig

- Jeg er så forelsket i broren min nå, sa Angelina Jolie under Oscar-utdelingen i 2000.

Senere på kvelden slynget hun og broren James Haven seg rundt hverandre og oppførte seg mildt sagt merkelig. Pressen begynte dermed å spekulere i om det kunne være romantiske følelser mellom bror og søster.

Dette var begynnelsen på Angelinas tid i den internasjonale pressen. Hennes til tider bisarre oppførsel førte til en voksende interesse fra mediene.

Les også: De verste motetabbene

På denne tiden kledde hun seg utfordrende og sexy, og lot sjelden sjansen til å stikke seg ut gå fra seg. Heller ikke det trakk oppmerksomheten bort fra den unge skuespilleren...

2000: Ravnsvart Angelina Jolie sammen med broren James Haven i 2000.

2000: Ravnsvart Angelina Jolie sammen med broren James Haven i 2000. Foto: Foto: Bulls

Dermed ble det mange antrekk i lakk og skinn, og en rekke gjennomsiktige stoffer. Sminken var tung og fremtredende. Dette var tydelig tiden da Angelina understreket sine mørke farger.

Les også: Perfekte klær til din fasong

Blod rundt halsen

Angelinas merkverdige oppførsel og klesstil fortsatte til dels i takt med forholdet med skuespillerkollega Billy Bob Thornton (53). Billy Bob og Angelina var overbevist om at de var sjelevenner, og giftet seg raskt.

Selv om de to bar hverandres blod i et hylster rundt halsen, ble Angelina gradvis mer voksen. Råklining og kåte blikk på den røde løperen ble til en mer stilsikker og klassisk Angelina.

Men fortsatt kunne man fra tid til annen spore den rebelske, mørke villkatten i antrekkene hennes.

Les også: Madonnas utrolige stilskifter

Moden mamma

Etter hvert som årene gikk og adopsjonene ble flere, kunne man også se at mamma Angelina forandret seg. Det var helt tydelig at hun trivdes i rollen som småbarnsmor, og kunne klare oppgaven alene.

Angelina skilte seg fra 20 år eldre Billy Bob, og startet et nytt liv.

Selv var hun innstilt på å være alenemor og oppdra adoptivbarna Maddox og Zahara alene. Men det var til hun møtte Brad Pitt under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» i 2004.

Les også: 15 år med Posh

2009: Elegante Angelina i en kreasjon av Max Azria. En klassisk filmskjønnhet!

2009: Elegante Angelina i en kreasjon av Max Azria. En klassisk filmskjønnhet! Foto: Foto: Stella Pictures

Elegant og sofistikert

Sammen med Brad Pitt skapte Angelina en familie som hun føler seg trygg på. Per i dag har de seks barn. Og det er helt tydelig at Brad og barna har vært med på å forme Angelinas stil.

Jolie er med moden og sofistikert enn noen gang. Det er ikke til å legge skjul på at hun har en flott kropp, men det er sannelig ikke ofte vi får se den lengre.

Klærne har blitt mer elegante og klassiske etter hvert som barna har kommet i hus.

Det er en helt annen Angelina vi ser i dag enn for ti år siden.

Se Angelina Jolies mange stiler, fra 1991 til i dag, i bildegalleriet!

Les også: Makeupartistenes beste triks

Tilbake til Klikk Mote

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning