Endelig høst!

Høsten er så mye mer enn kalde dager, regnvær og mørke kvelder.

HETT  I HØST: I Det Nye nr. 12 får du servert høstens råeste trender, og vi viser deg også hvordan du kan forlenge sesongen for sommerens favorittplagg.

HETT I HØST: I Det Nye nr. 12 får du servert høstens råeste trender, og vi viser deg også hvordan du kan forlenge sesongen for sommerens favorittplagg. Foto: Foto: Faksimile

Publisert Oppdatert

Vi skriver månedsskiftet august/september, og selv om det er lov til å håpe på sol og sommertemperaturer en måned til, må vi snart innse at høstløvet er i ferd med å dale over oss.

Men ikke fortvil - høsten har så mye bra å by på!

Tenk bare på:

  • De nye motene. Dette nummeret av Det Nye er fullspekket med høstens deilige moter. Endelig kan vi kle oss i lange bukser og kule støvletter igjen - for ikke å snakke om de deilige skjerfene vi kan surre rundt halsen!
  • Filmene som kommer. Høsten er kinotid, og jeg gleder meg til å krype tett inntil kjæresten min i mørket og suge inn inntrykkene fra filmer som Inglourious Basterds, Brutte omfavnelser, Rottenetter og My Sister's Keeper. LES OGSÅ: Det Nyes filmanmeldelser
  • Storbyferier. Ta en tur til alle byene som var for varme i sommer. Hva med Barcelona, Paris eller Venezia?
  • Stearinlys og peiskos. Jeg elsker lange sommerkvelder, men det er veldig koselig å kunne ta fram lys og lykter igjen og la stuen fylles med det varme, stemningsfulle lyset.
  • God mat. Med et helt år til neste bikinisesong kan vi unne oss litt ekstra av det vi har lyst på. Rødvin og sjokoladefondant,anyone?

Og du, snart er det valg! Bruk stemmeretten din og påvirk utfallet. I Det Nye nr. 12 får du hjelp til å velge parti om du ikke allerede har bestemt deg.

LES MER: Se hvilke godbiter som skjuler seg i Det Nye nr. 12

Ha en herlig høst!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning