Det Nye

Drømmedame

Rockejenta Anine (23) har gitt alt for at drømmen skal gå i oppfyllelse. Nå har hun suksess i LA.

Anine rocker LA!

Anine rocker LA! Foto: Foto: Justin Winokur

Publisert Oppdatert
Vakre Anine prøver lykken som artist.

Vakre Anine prøver lykken som artist. Foto: Foto: Arthur Arnesen

Les mer:

I Det Nye nummer 16 - i salg mandag, kan du lese om Anines vei mot drømmekarrieren. Bli også kjent med to andre unge drømmejegere:

  • Silje Lervik Aarflot (23) prøver lykken som musikalartist i London
  • Anja Jordalen (21) skal bli verdens sterkeste kvinne

Få tips om hvordan også du kan få drømmen din til å gå i oppfyllelse!

Allerede som 10-åring visste Anine Victoria Stang fra Oslo at hun skulle bli rockestjerne. Nå er hun 23 år og bosatt i Los Angeles hvor hun er i gang med å spille inn sin første EP med en av verdens mest ettertraktede produsenter.

- Hvem han er vil jeg ikke si før EP-en står i hylla, sier Anine.

Rockekonkurranse

I august i år endte Anine på en imponerende andre plass med låten Made in Hollywood i en stor amerikansk rockekonkurranse. Oslojenta konkurrerte med flere hundre band og er stolt av andreplassen.

- Dommerne oppfordret meg til å være med i en ny konkurranse. Denne krevde en musikkvideo, og jeg satte verden på hodet for å få produsert en video i løpet av en uke, sier den målbevisste jenta.

23-åringen tok utgangspunkt i et liveopptak fra den anerkjente Viperroom-scenen i LA.

- Jeg hadde en idé og fikk heldigvis god hjelp av en venn som er musikkvideoregissør.

I og med at det er vanskelig å få tillatelse til å filme gratis i LA, måtte det mye masing til før hun fikk låne Viperroom og Beso - Eva Longorias Restaurant og Lounge - helt gratis.

Faket castingansvarlig

- For å finne skuespillere til videoen skrev jeg en annonse på craigslist.org, som er USAs svar på Finn.no. Fordi det virker uproft om artisten selv - altså jeg - svarte skuespillerne, så opprettet jeg en ny e-postadresse med mellomnavnet mitt og mammas etternavn, og latet som om Victoria Solstad var casting- ansvarlig. Hun kunne dessverre ikke komme på innspillingsdagen, ler Anine.

Etter innspillingen brukte regissøren og Anine tre dager på å klippe videoen.

- Jeg rakk akkurat å sende inn videoen, og havnet blant de 25 beste. Man kan jo ikke vinne hver gang¿ Nå har jeg mye spennende på gang, og det kan jo hende at det går bra neste gang!

Se videoen til Anine, "Made in Hollywood":

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning