SLIK GJØR DU DET:

Dramatisk høst-look

Få den dramatiske og mystiske looken til supermodell Iselin Steiro.

SOTET: Jan Thomas avslører hvordan du kan få til denne looken, slik han har lagt den på modell Iselin Steiro.

SOTET: Jan Thomas avslører hvordan du kan få til denne looken, slik han har lagt den på modell Iselin Steiro. Foto: Foto: Morten Qvale

Publisert Oppdatert

Den norske supermodellen Iselin Steiro sees for tiden verden over for kleskjeden Zara. Hun har gjort kampanjer for blant andre Gucci, Dolce&Gabbana, Chanel, Versace, Balenciagaa og Valentio.

Nå skal hun fronte Max Factors kampanje Designer Look.

Designerlooken er sotet, mystisk og perfekt for høstens look.

Kjendisstylist og ansvarlig for makeup artist for Max Factor, Jan Thomas, har skapt looken.

Han har tatt utgangspunkt i Iselin Engans moteshow under Oslo Fashion Week, der han ønsket å skape en dramatisk og fashionorientert makeup i kontrast til Iselin Engans sofistikerte og feminine stil.

Se video fra Iselin Engans moteshow under Oslo Fashon Week.

Slik får du looken med Max Factors produkter, men du kan selsvagt velge lignende farger og produkter fra andre merker for å få til makeup'en.

DESIGNER LOOK: Her er noen av produktene som Jan Thomas bruker for å skape en mystisk og sotet look, slik han lagt make up på Iselin Steiro.

DESIGNER LOOK: Her er noen av produktene som Jan Thomas bruker for å skape en mystisk og sotet look, slik han lagt make up på Iselin Steiro. Foto: Foto: Produsenten

Jan Thomas beskriver hvordan du går fram:

DESIGNER LOOK: Jan Thomas har skapt en dramatisk look på toppmodellen Iselin Steiro.

DESIGNER LOOK: Jan Thomas har skapt en dramatisk look på toppmodellen Iselin Steiro. Foto: Foto: Morten Qvale

1. Start med å påføre foundation i to forskjellige nyanser over hele ansiktet. Bruk en lysere rundt øynene ned til toppen av kinnbenene og ut til hårlinjen, og en matchene til resten av ansiktet.

2. For ekstra glød påførte jeg dette med en fuktig svamp. Bruk Perfection Blush 245 Subtle Amber for å fremheve kinnbena.

For å unngå for mye pudder, dyppet jeg rougekosten min i litt løspudder før jeg dyppet den i Perfection Blush.

På denne måten fikk jeg magisk frem benstrukturen og gav kinnbena den gløden jeg ønsket uten å matte ned hele ansiktet.

3. Som base på øynene, påfør singelskygge i fargen 116 Wicked White over hele øyelokket fra vippekant til bryn og deretter fargen ONYX på øyelokket.

Bruk så fargen lilla fra duoskyggen Mystic Moon på hele øyelokket opp til globalen, under øyet, langs vippekanten og inn til nesen. Deretter, bruk den sorte fargen fra duoskyggen Star Subtle Black over i samme området for å gi dybde og den urbane sotete følelsen.

Avslutt med sølvfargen i samme produkt og gå over overgangene for å blende de ut.

Alle makeup artistene backstage på Oslo Fashion Week snakket om den nye flytende eyelineren fra Max Factor; Masterpiece Glide&Define. Den er perfekt for å definere øynene. Påfør den på toppen av øyelokket før du påfører flere lag med Masterpiece Max Mascara Black på øvre og nedre vipper etter at du først har brukt vippetang.

Til slutt, bruk Lipfinity i den nye fargen 140 Charming for å få de intense catwalk leppene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning