D&G utvider imperiet

D&G lanserer egen sminke

Scarlett Johansson er frontfigur når Dolce & Gabbana lanserer sine egne makeupprodukter.

Foto: Foto: Stella

Publisert Oppdatert
GLAMORØS: Dolce & Gabbana synes Scarlett oser av old Hollywood glamour. Her sammen med skuespilleren på Costume Institute Gala i mai.

GLAMORØS: Dolce & Gabbana synes Scarlett oser av old Hollywood glamour. Her sammen med skuespilleren på Costume Institute Gala i mai. Foto: Foto: Stella

Det italienske motehuset Dolce & Gabbana følger i fotsporene til flere andre motehus, og skal lansere sin første makeuplinje neste måned, melder WWD.

Designerduoen Domenico Dolce og Stefano Gabbana har plukket ut Scarlett Johansson til å fronte de nye kosmetikkproduktene.

Valget falt på den vakre skuespilleren fordi de mener hun fremkaller den gamle glamouren og skjønnheten til Marilyn Monroe.

Les også: Kle deg som Marilyn

Den anerkjente makeupartisten Pat McGrath har samarbeidet med D&G om de nye sminkeproduktene.

- Vi ser på sminke som en annen ting for kvinner, slik som en kjole. Vi jobbet med makeuplinjen slik som vi jobber med en kleskolleksjon - du kan forandre sminken din slik du forandrer klærne dine etter hvilket humør du er i. Pat er på samme bølgelengde som oss. Hun forstår sminke, sier Stefano Gabbana til nettsiden.

De nye produktene i den luksuriøse linjen er inspirert av den italienske skjønnheten, er parfymert og kommer i gulletuier med fløyelsposer.

Motehuset har vært veldig selektiv med hvem som får lov til å selge sminken. Produktene vil kun være i salg hos Selfridges i London og hos Saks Fifth Avenue i New York og Beverly Hills.

Les også:

- Plagsomt å være sexy

Bli vakker som Scarlett

Partylook på 1-2-3

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning