Det Nyes reiseekspert

Cocktail, The Ziggy version

Sigurd gjenskaper fossefallsscenen fra klassikeren Cocktail på Jamaica.

Sigurd Sollien gjenskaper fossefallscenen fra Cocktail.

Sigurd Sollien gjenskaper fossefallscenen fra Cocktail. Foto: Cecilie Nilsen

Publisert Oppdatert
Det Nyes reiseekspert Sigurd Sollien

Det Nyes reiseekspert Sigurd Sollien Foto: Joakim Krøvel

En av mine favorittfilmer er Cocktail med Tom Cruise og Elisabeth Shue i hovedrollen. Tom driver en bar på Jamaica, treffer Elisabeth og blir hodestups forelsket i henne. Det ble jeg også. Husker jeg gikk ut fra kinoen etter å ha sett filmen og var kjempemisunnelig på Tom. En av scenene jeg husker best var da Tom og Elisabeth badet i den vakre lagunen, Duns River Falls. De klinte og koset seg og jeg tenkte at den som hadde vært så heldig.

12 år senere er jeg på Jamaica og skal lage reiseprogram sammen med Silje Stang. En av ideene vi har er at jeg skal lage en rip off av badescenen. Siden Silje ikke er så hypp på å kline med meg, må vi finne en stand-in. Under et besøk på en av Jamaicas mest populære radiostasjoner, blir derfor Silje og programlederen enige om å be damer som er klare for å gjenskape denne scenen sammen med meg, om å ringe inn til stasjonen. Jeg husker programlederen lokket med "The Norwegian Viking". En lett overvektig viking, i så fall.

Heldigvis for programmet, og ikke minst for meg, får vi kontakt med en dame som har lyst til å være med i Cocktail 2, the Ziggy version.

Hun viser seg å være en søt jente som synes dette bare er kult å være med på. Hun heter Rosemarie og det siste hun sier før vi hopper ut i kulpen (som heldigvis ikke er så dyp) er "I can't swim".

Vi gjennomfører scenen vår, og om den ikke ble så sexy som originalen, så ble det i hvert fall munter stemning på settet. Jeg ble heller ikke like forelsket i Rosemarie som jeg var i Elisabeth, men det var en ganske annerledes dag på jobben.

Se fossefallscenen fra Cocktail her:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning