Det Nye: Mote

3 på topp

Om menn i strømpebukser ikke blir en ny trend, blir det i alle fall en hit på youtube.

Justin i tights!

Justin i tights! Foto: Foto: Bulls

Publisert Oppdatert

I hver eneste utgave av Det Nye gir moteekspert Vibeke Stiansen deg de 10 hotteste trendene akkurat nå. Her er de tre som troner helt øverst.

Les også: Trendtoppen

1: Men in tights

Finnes det egentlig noe morsommere? Spesielt når en av dem heter Justin Timberlake. Anledningen er en sketsj laget for programmet Saturday Night Live. Stuntet er en parodi på musikkvideoen til en av Beyoncés nyeste hits "Single ladies (Put a ring on it)".

Klippet kommer garantert til å bli en hit på You Tube. Jeg er litt mer usikker på om tights for menn noen gang vil bli en hit i moteverden.

Hold deg oppdatert på kultur med Det Nye.

2: Sofia Coppola filmer for Dior

I anledning lanseringen av duften Miss Dior Chérie, har selveste Sofia Coppola regissert den nye reklamefilmen. Modellen er russiske Maryna Linchuk, og musikken i bakgrunnen er Brigitte Bardots sang Moi, jeg joue. Coppola var for øvrig nylig modell selv, i en kampanje for Louis Vuitton sammen med sin kjente regissørpappa Francis Ford Coppola.

3: Klar for et nummer?

Da kan du vurdere å kjøpe denne T-skjorten av 100 prosent sertifisert organisk bomull, og dermed få utdelt et personlig nummer. På nettsiden TheEarthCount.com finner du informasjon om forhandlere. Du kan også se hvor mye du bidrar til et bedre miljø. Sjekk gjerne KnowledgeCottonApparel.com samtidig, hvis du vil ha mer info om miljøvennlig bomull.

Få med deg de siste motenyhetene fra Det Nye.

Stuntet er en parodi på musikkvideoen til Beyoncés "Single Ladies".

Stuntet er en parodi på musikkvideoen til Beyoncés "Single Ladies". Foto: Foto: Bulls

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning