Det Nye: Mote

3 på topp

Denne gangen er det Katie Holmes og skjerfmoten som troner øverst på moteekspertens liste.

Skjerffagre Katie Holmes troner øverst på moteekspertens liste.

Skjerffagre Katie Holmes troner øverst på moteekspertens liste. Foto: Foto: Bulls

Publisert Oppdatert

I hver eneste utgave av Det Nye gir moteekspert Vibeke Stiansen deg de 10 hotteste trendene akkurat nå. Her er de tre som troner helt øverst.

1: SKJERF DEG

Skjerf er tilbehøret vi aldri går lei av, ikke minst fordi det kan knyttes og brukes på de utroligste måter. Akkurat nå digger vi Katie Holmes' variant, som er knyttet litt bakpå hodet og ser herlig folkloreaktig ut. Så enkelt kan du sprite opp et klassisk antrekk!

Les også: Skjerfdilla - lær deg en av høstens hotteste knuter.

2: MADE BY RACHEL

Gledelig nyhet for O.C.-fans: Nå har tv-seriens it-girl, Rachel Bilson, designet en egen linje for DKNY jeans. Kolleksjonen består av 15 plagg i fargene sort og hvitt, med innslag av gult. Kolleksjonen har fått navnet Edie Rose etter bestemoren og en familievenn.

Les også: Rachel Bilson blir designer

3: FJÆR I HATTEN

Tilbehørkjeden Accessorize følger med på trendene, og har både smykker og hårpynt med fjær i sin nyeste partykolleksjon. Jeg falt helt for denne dekorative hårbøylen med både fjær og minihatt! Koster kr 325.

Rachel Bilson har funnet veien til Vibekes topp tre.

Rachel Bilson har funnet veien til Vibekes topp tre. Foto: Foto: Bulls

Få med deg 7 andre trender i Det Nye nummer 16. Der finner du blant annet en råtøff veske, og det som kanskje er årets julegave til typen!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning