Det Nye: Hannes hjørne

Valentine's year

14. februar er det Valentine's Day - men hvorfor feire kjærligheten bare den ene dagen i året?

Få redaksjonens beste singeltips for Valentines Day.

Få redaksjonens beste singeltips for Valentines Day. Foto: Faksimile

Publisert Oppdatert

Så er det Valentine's Day igjen. De siste ukene har butikkene florert av søte, små bamser, hjertekonfekt, kjærligheter på pinne og røde roser - alle gaver som sier "Jeg elsker deg". Og visst er det fint at 14. februar er dedikert til kjærligheten - men er det ikke litt trist at det bare er èn dag? Burde det ikke heller vært en hel ferie? Når vi feirer jul i en uke og påske i ti dager, burde vi ikke da brukt minst tre uker på kjærligheten? Den som er størst av alt?

Forresten, glem tre uker! Jeg stemmer for hele året! La 2009 bli kjærlighetens år. Ikke legg deg til å sove før du har fortalt kjæresten din at du elsker ham - selv om dere har kranglet. Ring moren din og si at du er glad i henne. Send en tekstmelding til venninnen din og fortell hvor mye hun betyr for deg. Bestill blomser til bestemor. Skryt av kollegene dine. Bli Plan-fadder. Redd en hjemløs katt. Det er en klisjè - men det er en grunn til at klisjeer oppstår: Den største gleden du kan ha, er å gjøre andre glad.

PS: Ja, jeg vet - 14. februar kan være ganske pyton når du er singel. Men ikke fortvil: På side 25 i Det Nye nr. 3 får du redaksjonenes tips til hvordan du kan nyte dagen alene eller med gode venninner. Ha det gøy!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning