Evigunge Guri Schancke

– Det beste i livet er gratis

Guri Schanke holder seg forbløffende vital og energisk. Hva er trikset?

Er jeg ikke fin, ler Guri Schanke. Hun møter seg selv i store reklameplakter hvor enn hun ferdes.

Er jeg ikke fin, ler Guri Schanke. Hun møter seg selv i store reklameplakter hvor enn hun ferdes. Foto: Foto:Nina Bergersen

Publisert Oppdatert

Det går slag i slag for den spreke 46-åringen Guri Schancke. Hun har nylig lagt bak seg et helt år med Showgirls. Nå venter nye utfordringer som dommer i realityserien Grease på TVNorge.

På vei til alle sine gjøremål kan hun seg selv på store reklameboards og plakater for Garnier Ultra Lift, en hudkrem som vipper på første plass som Norges bestselgende, forsikrer produktsjef Monica Børter. Børter har invitert pressen for å møte talskvinnen Guri i lansering av enda en ny hudkrem.

Jukser ikke

Evigunge Guri forteller mer enn gjerne hva som er hennes ungdomskilde. En god krem er ikke nok, innrømmer hun gjerne med et smil. Men rollen som talskvinne for et kosmetikkproukt er hun veldig stolt av:

- Mange tror jeg bruker helt andre produkter enn kremen jeg fronter. Men sannheten er at jeg brukte kremen da Garnier kontaktet meg for å spørre om jeg ønsket å være talskvinne. Det er helt sant, og jeg kunne aldri reklamert for noe jeg ikke står inne for, garanterer Schanke.

-Det er ikke juks, altså. Jeg bruker faktisk kremen jeg reklamerer for, fastholder Guri Schanke.

-Det er ikke juks, altså. Jeg bruker faktisk kremen jeg reklamerer for, fastholder Guri Schanke. Foto: Foto:Nina Bergersen

46-åringen avslører at hun kun er middels opptatt av hudpleie, og noe luksusdyr er hun iallfall ikke.

- Jeg tror ikke kremer øker i kvalitet i takt med prisen. Det er mer riktig for meg å kunne kjøpe en krem på Ica eller Rimi. Rynkene kommer snikende på, men ved å sørge for balanse i livet så er det gløden i øynene som synes og ikke rynkene, tror Guri.

- Den beste ungdomskilden i livet er gratis. Avslapping, pusteteknikk, vann og turer i skogen er viktig i hverdagen.

Pilates-trening har fått en stor betydning i Guris hverdag for å takle stress og bli sterkere.

- Pilates er fantastisk! Jeg kjenner at jeg blir sterkere fra dag til dag lærer å puste samtidig som treningen virker oppstrammende. Å puste og finne avkopling er vitkig for meg. Jeg legger meg rett ned og slapper av for å restituere meg i en stresset dag, og det tror jeg alle vil ha godt av, forteller tobarnsmoren som forsøker å videreføre ideen til sine to sønner.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning