Louis Vuitton-vesker med dine initialer

Design din egen Louis Vuitton

Nå kan du få en Louis Vuitton-veske som ingen har maken til.

Publisert Oppdatert
NAVN ELLER MONOGRAM: Flere nettsteder tilbyr å lage monogram eller navn på vesker og bager for deg. Her er strandbagen til Jennifer.

NAVN ELLER MONOGRAM: Flere nettsteder tilbyr å lage monogram eller navn på vesker og bager for deg. Her er strandbagen til Jennifer. Foto: Foto: Simply-bags.com

Louis Vuitton håper å selge enda flere vesker når de nå lanserer en tjeneste som gjør det mulig for deg å lage et helt eget design. Tjenesten kalles "Mon Monogram".

Initialene dine

Du kan legge inn initialene på vesken, opp til tre bokstaver, og det finnes mange muligheter for skyggelegging, og ikke minst striper i 17 forskjellige farger.

I en pressemelding fra Louis Vuitton hevdes det at man kan finne 200 millioner kombinasjoner for hver veske.

Designer i butikken

Designet må du i butikkene til Louis Vuitton for å lage, men du får se hvordan resultatet blir på en PC. Selve vesken blir laget ferdig i London.

"Mon Monogram" ble lansert i utlandet for et halvt år siden, men først nå i sommer er det mulig for norske kunder å få veske med eget design.

Billigere

Louis Vuitton er ikke kjent for å være billig.

Men heldigvis finnes det andre alternativer som har priser for vanlige dødelige.

Prøv for eksempel Simply Bags - det er et amerikansk nettsted som tilbyr å lage navn eller monogram på alt fra strandbager til laptopvesker.

Les også:

Derfor får du rynker

Alt om bikinivoksing

Merkeklær til røverpris

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning