Tabber med klær

De verste motetabbene

Dette er det verste du kan gjøre mot deg selv, sånn rent motemessig.

Publisert Oppdatert

Har du den minste respekt for deg selv, er det visse ting du bør styre unna når du kler på deg om morgenen. Ofte er det snakk om mangelen på klær, mens andre ganger er det hvordan man har tatt klærne på som er problemet.

For små klær

Det er lov å være glad i kroppen sin, og det er lov å skille seg ut i mengden. Men vær så snill: ikke gjør det ved å vise hud!

Les også: Ukas verst kledde

Enten det er snakk om klær i en altfor liten størrelse eller plagg som dekker halvparten av hva de skal - det er særdeles lite classy. En liten BH, en for kort kjole eller en trang bukse er gode eksempler på hva mange gjør feil.

FOR LITE: Det er flott at Beth Ditto er glad i kroppen sin. Men så lite klær som dette utenfor badesesongen burde vært ulovlig uansett kroppsfasong.

FOR LITE: Det er flott at Beth Ditto er glad i kroppen sin. Men så lite klær som dette utenfor badesesongen burde vært ulovlig uansett kroppsfasong. Foto: Foto: Bulls

Jo da, det er riktig at «less is more». Men ikke når det gjelder stoffer og størrelser!

Les også: Motekupp til under 500 kr

Kle på deg skikkelig!

Smekken oppe, puppen ute, undertøy borte. Det skal ikke så mye til for å unngå dette. Selv om det skal være unødvendig å si det: første bud er å bruke undertøy. Har man godt undertøy unngår man i alle fall de største skandalene.

Har man dårlig tid kan det lett glippe med småtingene. Buksesmekken kan noen ganger være lett å glemme. Rumpesprekken har også vært en gjenganger, særlig etter at buksene fikk lavere liv. Men å holde puppen på plass, det bør ikke være så vanskelig.

Les også: Sjekk disse putetrynene!

Vil du virkelig utsette deg selv for dette, eller er det noe du aller helst vil unngå? Vi håper du finner deg selv i den siste kategorien. I alle fall etter å ha sett disse bildene.

Se hvordan det ikke skal gjøres i bildegalleriet!

Tilbake til Klikk Mote

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning