De nye ansiktene

– Vi har lagt vekt på å finne friske jenter med sunne interesser, sier Det Nyes Vibeke Stiansen.

Tirsdag 9. september ble 50 kandidater til 5, da Fredrich Birkmar og Det Nyes Vibeke Stiansen møtte de håpefulle. Her er fire av fem utvalgte.

Tirsdag 9. september ble 50 kandidater til 5, da Fredrich Birkmar og Det Nyes Vibeke Stiansen møtte de håpefulle. Her er fire av fem utvalgte. Foto: Vibeke Stiansen

Publisert Oppdatert
Jurymedlem Vibeke Stiansen og arrangør Fredrich Birkmar.

Jurymedlem Vibeke Stiansen og arrangør Fredrich Birkmar. Foto: Ingunn Sandnes

Tirsdag ble kandidatene til Årets Ansikt valgt ut. Blant mange håpefulle, vakre jenter, kom 50 til casting. Sammen med Fredrich Birkmar fra Birkmar PR og Concept valgte Det Nyes egen Vibeke Stiansen ut finalistene.

- Jeg må si jentene er modige. Det krever litt guts å stille opp, mener Vibeke.

Sammen med Fredrich valgte de først ut 12 jenter, som gikk videre til andre runde. Deretter eliminerte de seg fram til fem heldige kandidater. Den femte er dessverre ikke avbildet.

- Det er jo mange som drømmer om å bli modeller, men det er viktig å finne en jente med rett holdning til yrket - en som har forståelse for hva som kreves. Det er viktig med god selvtillit og psyke i denne bransjen, forteller Vibeke.

Årets Ansikt har vært en døråpner for mange modellspirer. Blant annet har Anette Stai vunnet konkurransen tidligere.

- Det er en anleding for jentene til å bli lagt merke til, og en fin måte å vise seg fram. Og det er klart det kan være et springbrett videre, mener Vibeke.

Årets Ansikt 2008 går av stabelen 8. oktober. Følg med på konkurransen på Det Nye.no.

9. september møtte 50 unge, håpefulle med en drøm om å bli Årets Ansikt 2008. Her er de 12 som kom videre til andre runde. Tilslutt stod bare fem igjen.

9. september møtte 50 unge, håpefulle med en drøm om å bli Årets Ansikt 2008. Her er de 12 som kom videre til andre runde. Tilslutt stod bare fem igjen. Foto: Vibeke Stiansen

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning