Danse-Sigurd sykemeldt

Det Nyes reiseekspert Sigurd Sollien pådro seg en skade i fredagens Skal vi danse. I dag ble han sykemeldt, og er ute av programmet.

Sigurd og dansepartner Ingrid Beate i Skal vi Danse

Sigurd og dansepartner Ingrid Beate i Skal vi Danse Foto: TV2

Publisert Oppdatert
Ingrid Beate Thompson og Sigurd Sollien har vært årets mest sjarmerende dansepar.

Ingrid Beate Thompson og Sigurd Sollien har vært årets mest sjarmerende dansepar. Foto: TV2/BjørgliogBergersen

Skade forrige fredag viste seg å være et avrevet muskelfeste. Alvorlig nok til at han i dag tok avgjørelsen om å trekke seg fra konkurransen. Det var under quickstepen med dansepartnerer Ingrid Beate Thompson Sigurd strakk muskelen.

- Dette er selvsagt veldig leit. Vi takker for Sigurds fantastiske innsats i "Skal vi danse", og ønsker ham snarlig bedring, sier Siv Aamot, TV 2s prosjektleder for Skal vi danse.

Hvordan Sigurds skade påvirker ukens sending er foreløpig uklart, men kanskje kan dette være en åpning for Jenny Skavlan - som skapte ramaskrik, da hun ble sendt hjem på fredag .

- Dette er noe TV 2 i samarbeid med produksjonsselskapet Monster jobber fortløpende med frem mot fredag, forteller Aamot.

Sigurd er Det Nyes egen reiseekspert. Og om du synes det er hett på dansegulvet, så var det enda hetere da han gjenskapte fossefallsscenen fra filmen Cocktail. Les Sigurds spalte her .

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning