Blogger Pernille Teisbæk

Pernille Teisbæk (lookdepernille.com)

- En fin gentlemaninspirert dress stylet med et par stiletter, er prikken over i-en.

PERNILLE TEISBÆK

PERNILLE TEISBÆK Foto: FOTO: Pernille Teisbæk

Publisert Oppdatert

Pernille Teisbæk (28) er en av Danmarks desidert største motejournalister og stylist med tidligere titler som moteredaktør for både Alt for Damene og Eurowoman. Bloggen lookdepernille.com startet hun for bare sju måneder siden og det har gått i ett med TV-intervju, events og blogg-uttalelser.

Pernille designer og modell for merket Allez Allez, og gleder seg vilt til høsten og dens lag-på-lag, suiting og western-tendenser.

Hva blir høstens største trender?

- Jeg har alltid elsket høstens kolleksjoner! Kombinasjonen av dempede farger og lag med chunky strikk, høyhalsede gensere og kåper gir så mye å leke med stilmessig. Denne sesongen, tror jeg på suiting som vi så hos Acne og Celine. En fin gentleman inspirert dress stylet med ett par stiletter er prikken over i-en. I tillegg kommer jeg også til å elske westernlooken fra Isabel Marant og Stella McCartney med blomsterbrodert denim, frynser og boots! Sist men ikke minst strikkes det i lange baner hos Alexander Wang, Proenza Schouler og Kenzo med både mønstret og ensfarget garn. Strikk kan jeg aldri få nok av!

Hvilke innkjøp kommer du til å gjøre i høst?

- Jeg må ha Isabel Marant støvler- elsker westernlooken! Pin stripe-dress fra Acne passer min smak perfekt, og man kan bruke jakken og buksen både sammen og hver for seg. Céline har en overdimensjonert frakk i den vakreste blå farge. Den er bare så vakker og passer perfekt inn i garderoben min.

Les også:

Sesongens fineste armbånd

Tre bloggere styler shortsen, bomberjakka og tulipantoppen

De beste nettbutikkene

Vi testet lipglosser

PÅ ØNSKELISTA: Pin striped-dress fra Acne, ca. kr 3.400 for jakke og ca. kr 2.200 for bukser. Isabel Marant ankel-boots: ca. kr 6.200. Frakk fra Céline ca. kr 20.000.

PÅ ØNSKELISTA: Pin striped-dress fra Acne, ca. kr 3.400 for jakke og ca. kr 2.200 for bukser. Isabel Marant ankel-boots: ca. kr 6.200. Frakk fra Céline ca. kr 20.000. Foto: FOTO: Stella Pictures, Pernille Teisbæk, leverandørene

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning