Blogger Marianne Theodorsen

Marianne Theodorsen (styledevil.com)

- Mønstermiks OG materialmiks? Ja takk!

MARIANNE THEODORSEN

MARIANNE THEODORSEN Foto: FOTO: Marianne Theodorsen

Publisert Oppdatert

Marianne Theodorsen (29) har sin egen blogg, styledevil.com, men er også ofte avbildet hos de største internasjonale motebloggerne.

Stilen hennes er kjent for å være edgy og kreativ og hun er en mester i å bruke tidsriktige trender på sin helt egne og unike måte. I høst blir det mønster-mix, velur og orientalsk for alle penga!

Hva blir høstens største trender?

- Mønstermiks er fremdeles i vinden, og jeg er langt ifra lei. Klær skal være gøy! Nå som høsten kommer kan man gjerne eksperimentere med forskjellige materialer også. Mønstermiks OG materialmiks? Ja takk! Flere av designerne var også tydelig inspirerte av det fjerne Østen. Min absolutte favorittkolleksjon var Proenza Schoulers- jeg vil ha alt! Dessverre blir det nok i dyreste laget, så jeg tråler eBay etter liknende plagg. Stoffet velur som tidligere var forbeholdt smått tacky kjoler for min del er nå hjertelig velkommen tilbake i garderobeskapet takket være deilige kreasjoner hos Gucci, Balmain og Oscar De La Renta for å nevne noen.

Hvilke innkjøp kommer du til å gjøre i høst?

- Mohairkåpen fra Epilogue har jeg siklet på helt siden jeg så den på showrommet for seks måneder siden. Endelig er den å få tak i! Den er den perfekte kåpen. Klassisk, men med attityde. Jeg drar til New York om noen uker, og håper å kunne ta med meg en Givenchy Antigona hjem. Jeg savner en ordentlig klassisk veske med plass til alt pikkpakket jeg drasser på til enhver tid. Jeg har vært på utkikk etter en perfekt høyhalset fluffy strikkegenser en stund, og håper å finne den denne høsten. Om den ikke dukker opp, må nok svigermor trå til.

Les også:

- Jeg har aldri vært komfortabel med å være sexy

De beste nettbutikkene

Vi testet lipglosser

Sesongens fineste armbånd

78 solbriller du vil digge

PÅ ØNSKELISTA: Bildetekst: Givenchy Antigona skulderveske ca. kr 14.000. Genser fra Samsøe & Samsøe kr 800. Bruxelles Coat fra Epilogue kr 6.000.

PÅ ØNSKELISTA: Bildetekst: Givenchy Antigona skulderveske ca. kr 14.000. Genser fra Samsøe & Samsøe kr 800. Bruxelles Coat fra Epilogue kr 6.000. Foto: FOTO: Stella Pictures, produsentene og Marianne Theodorsen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning