Blogger Maria Skappel Holzweiler

Maria Skappel Holzweiler

- Grungetrenden kommer til å være stor utover høsten, og definitivt noe jeg selv kommer til å kaste meg på.

MARIA SKAPPEL

MARIA SKAPPEL Foto: FOTO: Maria Skappel Holzweiler

Publisert Oppdatert

Maria Skappel (26) begynte å blogge da hun gikk gravid med sin første datter for 3 år siden.

Som nyutdannet klesdesigner og livredd for å miste oversikt over motebildet mens hun gikk hjemme i barsel begynte hun med just another fashion blog, mariaskappel.no, som skulle vise seg å være så mye mer med en massiv leserskare av moteentusiaster. Nå er hun igjen hjemme i barsel fra stillingen som designer for Bik Bok med nummer 2 og gleder seg til både grunge- looken og kosegensere til høsten.

Hva blir høstens største trender?

- Grungetrenden kommer til å være stor utover høsten, og definitivt noe jeg selv kommer til å kaste meg på. Samtidig vil jeg trekke inn feminine elementer, pasteller som lyseblått og lys lilla, Jeg tror også det kommer til å bli mer og mer bling-bling på klærne, så mot jul kan man jo kjøre på med mer glam, Balenciaga-inspirerte plagg med perlebroderier og store stener. Jeg elsker at silhuetten er trang med noe boxy over. For eksempel trange jeans med en stor ullgenser eller en bodycon kjole med en diger saueskinnsjakke. Men det er jo så mye å velge mellom så jeg må nesten også nevne geometriske snitt i ytterplagg og cocoonjakken! Jeg liker å røffe til noe søtt med noe tøft og blande feminint og maskulint.

Hvilke innkjøp kommer du til å gjøre i høst?

- Jeg kommer definitivt til å skaffe meg et Holzweiler-skjerf, også drømmer jeg om shearling-jakken fra Acne og jeans fra Genetic Denim. Ullgenser som er veldig sterkt i motebildet, strikker jeg selv etter oppskrift fra mamma som ligger ute på bloggen min.

Les også:

Sesongens fineste armbånd

Verdens 5 mest populære frisyrer

Test av bodylotion

Stor test av billigsjampo

PÅ ØNSKELISTA: Bildetekst: Holzweiler skjerf kr 1.199. Acne Velocite Shearling jakke, kr 13 495 hos acnestudios.com. Jeans fra Genetic Denim kr 1.899 -  og husk at for hver jeans solgt donerer merket $50 til World Childhood Foundation.

PÅ ØNSKELISTA: Bildetekst: Holzweiler skjerf kr 1.199. Acne Velocite Shearling jakke, kr 13 495 hos acnestudios.com. Jeans fra Genetic Denim kr 1.899 - og husk at for hver jeans solgt donerer merket $50 til World Childhood Foundation. Foto: FOTO: Produsentene, Stella Pictures, Maria Skappel

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning