Mary-Kate og Ashley ble først kjent som barneskuespillere, nå beundres de for stilsans og eget design.

Men deres siste kreasjon er ikke laget for damen i gata.

55 000 dollar

Den spesielle skinnsekken, som kan bestilles fra nettsiden JustOneEye.com fra 12. desember, koster svimlende 55 000 dollar (308 561 kroner). Sekken er sydd i krokodilleskinn og er resultatet av et samarbeid mellom fashion-søstrenes merke The Row og kunstneren Damien Hirst. Det er produsert 12 unike utgaver av sekken, og hvis det er slik at historien gjentar seg vil det ikke bli vanskelig å få solgt dem.

Det er nemlig bare et år siden søstrene la ut en annen modell av skinnsekken i krokodilleskinn for salg - den gang for 39 000 dollar, nesten 220 000 norske kroner. Og tross den absurde prisen: sekkene ble revet ut av hyllene på varehuset Barney´s og søstrene jublet over egen suksess.

- De var de første som ble utsolgt i hyllene, sa Ashley den gang, og ga sekken mye av æren for at The Row raskt etablerte seg som populært luksusmerke.

Skinnsekk er både kult og praktisk, men for oss med mer gjennomsnittlig størrelse på bankkontoen er kanskje sekkene nedenfor bedre alternativer.

=

ALTERNATIVER: Synes du 300 000 kroner er for mye å bruke på en sekk har vi funnet noen rimeligere alternativer til deg. © Produsentene

1. Sekk med flate nagler fra Asos.com, kr 258.

2. Sekk i skinn og strikk, fra FreePeople.com, kr 387.

3. Enkel, stilren sekk fra Adax, kr 2299.

4. Sekk i lappet skinn og broderier, fra FreePeople.com, kr 843.

5. Svart sekk i mykt skinn fra Asos.com, kr 568.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!